AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, Özel Kapadokya Hastanesinde yaklaşık 200 kişilik sağlık çalışanı ve personele 16 Nisan’da yapılacak referandumda neden “Evet” denmesi gerektiği anlattı.

Nevşehir Milletvekili Gizligider, anayasa değişikliği hakkında bilgi vererek “Türkiye büyümeye devam ediyor. Şimdi bizlere düşen bu büyümeyi devam ettirecek daha güçlü bir Türkiye için gerekli adımları atmaktır” dedi ve referandum maddelerini ayrıntılı olarak anlattı. Program sonunda Kapadokya Hastanesi çalışanları tarafından yöneltilen soruları yanıtlayan Milletvekili Gizligider çalışma kanunu, sigorta primleri ve milli istihdam hareketi hakkında da bilgi verdi. Cumhurbaşkanı ve Başbakan arasında gerçekleşen uyumsuzlukların geçmişte büyük sorunlara neden olduğunu belirten Milletvekili Gizligider yapılacak olan referandum ile ilgili olarak muhalefet partisinin kasıtlı olarak vatandaşları yanlış yönlendirdiğini belirtti. Gizligider, Daha Sağlıklı Daha Güçlü Bir Türkiye için Tabi ki EVET dedi.

Gizligider ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmesinde; "Özel Kapadokya Hastanesi çalışanlarıyla yönetimdeki istikrarın çiftçiye, esnafa, sağlık hizmetindeki kaliteye nasıl yansıdığını, 1970'leri, 1990'ları, 7 Haziran seçimleri sonrasındaki süreci ve 16 Nisan değişikliğinin ardından engellenemeyecek Büyük Türkiye'yi, bu referandumda AB-PKK tepkisini ve bütün bunların sebeplerini konuştuk."

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider'in Kapadokya Hastanesi Referandum ziyaretine AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih açıkgöz'de eşlik etti. Ziyarete ilişkin olarak Kapadokya Hastanesi Başhekimi Dr.Fatih Yakut Milletvekili Gizligider'e teşekkür etti.