Gülşehir Belediye Personeli, sendika temsilciliği tarafından Mantarkaya Tesislerinde verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Bu yıl ikincisi düzenlenen ‘’Gülşehir Belediyesi Geleneksel İftar Yemeği’’nde 105 personel bir araya geldi. Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve personelin tamamına yakını yemeğe katıldı.


Sendika İşyeri temsilcisi Ercan Özbek yemek sonunda yaptığı konuşmada ‘’ Geleneksel hale getirdiğimiz İftar Yemeğine katılan herkese teşekkür diyorum. Bize yardımlarını esirgemeyen Başkanımıza ayrıca teşekkürü borç bilirim’’ dedi.


Belediye Başkanı Mustafa Dursun ise; geleneksel hale getirilen iftar yemeğinin, personelin bir araya gelmesinde önemli bir organizasyon olduğunu vurgulayarak ‘’ Burada siz değerli mesai arkadaşlarımla birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu en kalbi duygularla belirtmek isterim.

Toplu İftar yemeklerinde yaşanan alışıla gelmiş birkaç iş adamı ve bildik isimlerle birlikte yenen yemeklerden ziyade, burada görüldüğü gibi bütün işçi arkadaşların bir arada olmasını daha anlamlı buluyorum.


Belediye olarak 4 yıldır düzenlenen İftar Çadırı nın da amacından çıktığını belirten Başkan Dursun, İftar Çadırı yerine gıda yardımının daha faydalı olacağını düşünerek, bu yıl 500 kişiye gıda yardımında bulunduklarını belirtti.


 

Mantarkaya Tesisi’ne de lezzetli yemekleri ve 17 kişilik servis elemanı ile yaptığı eksiksiz servis için teşekkür eden DURSUN, ‘’Milletvekillerimizin ve Nevşehir den gelen misafirlerin, tesisten ve yemeklerden çok memnun kaldıklarını belirtmeleri bizleri de mutlu etti’’ dedi.