Hz Ali Camii’nin  onarım ve Tadilat Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor.
 
Gülşehir İlçesi’nde bulunan ve Gülşehir’e yıllarca düğün salonu olarak hizmet vermiş olan mülkiyeti Gülşehir Belediyesi’ne ait bina 1996 yılında camiye dönüştürülmüştü. Kızılırmak caddesi üzerinde bulunan Hz. Ali Camii Gülşehir ilçesinin en fazla cemaat topladığı Camilerimizden Birtanesi. Buna nazaran gün geçtikçe 750 kapasiteli Camii cemaatinin dahada artması nedeni ile Hz Ali Camii nde kapasitesinin 1000 kişiye çıkarılması Nedeni ile çalışmalara girişildi..
 
 
Camii onarım ve tadilat çalışmalarına Camii cemaatindende büyük ilgi var.
 
 
Camii'nin tadilat çalışmalarına cemaat tarafındanda büyük destek verilirken, Bu destek veren Cammi cemaati nden bir kaçı Gülşehir halkından boşta olup işi gücü olmayanlarıda camii’nin tadilat ve onarım çalışmalarına davet ederek bu kutlu göreve destek vermeleri talbinde bulunuldu.
 
 
 
Gülşehir Müftüsü Nuh ARSLAN'da çalışmaları Yakından Takip ediyor.
 
Gülşehir Müftüsü Nuh ARSLAN Haber Merkezimiz Haber Gülşehir.com a Yaptığı Açıklamada; ''Camii leri ve mescitleri, ALLAH'a ve Ahirete inanan kişiler ancak yapar ve tamir eder.''Dedi. 
 
ARSLAN Sözlerine...
 
Gülşehir'de Kurşunlu Camii’miz bulunmaktadır burada yer bulamayan vatandaşlarımızın Hz. Ali Camii ne ragbet gösterdiğini bu nedenle 750 kişilik kapasitesini dahada artırmak amacı çalışmalara giriştiklerini belirtti.
 
Gülşehir Hz. Ali camii’nin 90 bin TL ye maal olacağı hayırsever ve duyarlı vatandaşlarımızdan destek beklediklerini kaydeden ARSLAN Din kardeşlerimizden yardımların geleceğini umut ediyorum.'' Allah KURAN-I KERİM'de buyurduğu gibi '' Camii ve mescitleri, Allah'a ve Ahirete inanan kişiler yapar , bu nedenle Hz Ali camiimizin 750 olan kapasitesini 1000 kişilige çıkarttık camii cemaatinden yıgılmaların önüne geçmeyi planlıyoruz bu nedenle halkımızında desteklerini bekliyoruz dedi.
 
 
Camii’nin Toplam maliyetinin 90 Bin TL.’ye mal olacağı kısa bir süre sonra teslim edileceği bildirilirken halktan madi ve manevi anlamda destek beklendiği öğrenildi.