Hisarcıklıoğlu Nevşehir NTSO’da...
1 Ağustos TOBB Seçimleri yapılıyor ve TOBB Yeni Yönetim listesinde Sayın Parmaksız ismi yok...!Nevşehir de özellikle bazı kesimlerce bu konu tam bilmeden öğrenmeden art niyetle ortalıkta adetat işte Parmaksız TOBB yönetiminden çıkartıldı alınmadı gibi dedikoduların kol gezmeye başladığı bir anda NTSO İftar Yemeği ve TOBB Başkanın Nevşehir Oda iftar programına hemde Parmaksız la kol kola girişi ve sonrasında yaptığı açıklamları ile son noktayı da koymuş bulunuyordu. Aslında gerçekler TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu nun söylemleriyle tamamen Parmaksız ın kendi isteğiyle gerçekleşmiş Parmaksız ın insiyatifi ile olmuştur bizde Gümrük AŞ deki yoğun işleri nedeniyle affını isteyen Parmaksız a hak verdik düşüncelerine katıldık dedi.Özellikle Türkiye nin  Dışa açılan penceresi Gümrüklerimizdeki büyük değişim ve yenileme işleriyle yüz akımız olan Gümrük AŞ .Başkanımız Sayın Arif Parmaksız a gıyabınızda teşekkür ederken hepinizinde Başkanınız Parmaksız ı alkışlayarak kendisiyle gurur duymanızı istiyorum dedi.

Hisarcıklıoğlu’nun Nevşehir Ziyaretinin Ardından…

Burada Hisarcıklıoğlu konuşmasında TOBB Başkanlığına ilk seçildiği 2001 Yılından bu güne Nevşehir in kendisi için büyük önem arz ettiğini bunuda Arif Parmaksız a borçlu olduğunu belirterek kendisine olan yakın ilgi ve destekleri sonrası Nevşehir e olan sevgi ve saygısının artarak kendisi için çok özel bir anlam ifade ettiğinin bu bağlamda Nevşehir i Ve Parmaksızn desteklerini hiç bir zaman unutmayacağının altını çizdi.Hisarcıklıoğlu Oda Başkanımız Parmaksız la bizim gönül bağlılığımız ve ilişkilerimiz her zamankinden daha sağlam ve içerikli bir şekilde devam edecek kendisine bir kez daha hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Hisarcıklıoğlu nun Bu açıklamalarıyla Nevşehir de Parmaksız ile ilgili sorularda cevabını bulmuş oluyordu...

TOBB Başkanı ve Çözüm Süreci Akil İnsanlar Akdeniz Sorumulusu olarak Bizzat Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından gösterilen Rıfat Hisarcıklıoğlu nun TOBB seçimleri sonrasında Nevşehir e gelişinde kendisini Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Ünver neden karşılamadı sorusuna? Parmaksız ben davet etmedim.Çünkü Oda Başkanı olarak seçilmemden geçen aylar sonra halen ne kutlama ne tebrik ne ziyaret yapılmadı.Bu yüzden bende kendilerini davet etmedim dedi...

Hisarcıklıoğlu TOBB ETÜ Üniversitesinin bir Fakültesinin Nevşehir e kurulmasına ilişkin Parmaksız ın, söylemine Hisarcıklıoğlundan da okey çıkınca Nevşehir bu ziyaretten eli boş dönmemiş oldu.

Hisarcıklıoğlu Borsa Başkanı İbrahim Salaş ı da ziyaret etti...
NTSO Oda girişinde Meclis üyelerince çiçekle karşılaşılan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Oda toplantı salonunda ilimiz ticareti, turizmi ve sanayisi hakkında üyelerimizle sohbet etti.

Yeni seçilen yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulunan Hisarcıklıoğlu, ağzınızın tadı bozulmasın diyerek Oda Yönetim Kurulu Başkanımız M.Arif PARMAKSIZ ve Meclis Başkanı Seyit İNCE'ye şeker hediye etti.

Ayrıca TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu İlimiz gazetecilerinden Metin Yıldırım tarafından Kapadokya fotoğrafı, Nevşehirspor Başkanı Necmi Cantekin tarafından M.Rifat Hisarcıklıoğlu  yazılı 50 numaralı Nevşehirspor forması ve kaşkolu , Üniversite bünyesinde çalışmalarını sürdüren ve yardıma muhtaç öğrencilere yemek , giyecek ve burs imkanı sağlayan Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. ÖZDEN TAŞGIN tarafından NTS Odamızın 385 öğrenciye sağladığı mali destekler sebebi ile teşekkürlerini dile getirerek  bayrak işlemeli tabak hediye edildi.

Hisarcıklıoğlu üyelere GTİAŞ ve Sayın Parmaksız’ın ne kadar güzel işlere imza atığını göstermek için GTİAŞ’nin çalışmalarından ve başarılarından bahseden bir sunum yaptı. GTİAŞ çalışmalarının Birleşmiş Milletlerce örnek gösterildiğini belirterek Oda Yönetim Kurulu Başkanımızı tebrik etti.  

Hizmet binasında incelemelerde bulunan Hisarcıklıoğlu, Oda personeli ile de sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi ve Nevşehir e veda etti.

Yani;

-Parmaksız ile ilgili iddia ve dedikodular resmen asılsız çıktı.

-TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Nevşehir de Fakülte kuracak.

-Nevşehirspor Forması Hisarcıklıoğlu na çok yakıştı.

-Parmaksız a olan sevgi saygı ve güven gittikçe büyüyor...

-
Nevşehir Birlik beraberliğini ortaya koyan Nevşehir tarihinin en büyük iftar organizasyonuyla Nevşehirli hemşerilerimizle birlikte olmak çok güzeldi.İftara 2000 nin üzerinde takribi kişi katıldı...



-
Milletvekilllerimiz ve Belediye Başkanı Ünver iftarda yoktu zira davet etmedik.Çünkü şuana kadar NTSO Başkanı olarak seçilmiş olmama rağmen bir tebrik kutlama ziyaretinde bulunmadılar.