7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde AK Parti'den Nevşehir milletvekili aday adayı olabilmek için istifa eden ve dün Parti binasında resmi başvurusunu yapan AK Parti Aday adayı Hüseyin Varır bugün FİB Haber İnternet gazetemizi yeni açılan ofisinde ziyaret etti.

Varır AK Parti’den "ADAY" olmak İçin Oldukça İddialı...!

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Varır, Hamd olsun ''Dünya lideri Muhterem Reisicumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli önderliğinde ve Başbakanımız Davutoğlu Ahmet Hocamızın rehberliğinde ülkemizin şaha kalkıp dünyada yıldız bir ülke haline geleceğine yürekten inanıyorum. 

Bende şimdiye kadar ki tüm birikim ve tecrübelerimi doğduğum topraklara hizmet için AK Parti kadrolarında inandığım dava insanlarıyla kader birlikteliği yaparak bu tarihi süreçte Nevşehirimizi 2023 Hedeflerine taşımayı arzu ediyorum dedi.

Varır, gerek ilimizde gerek il dışındaki tüm gurbetçi Nevşehirli hemşehrilerimiz haberleri FİB Haber.Com dan takip ediyorlar. Bende bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı FİB Haber Ekibini kutluyor yeni yerinizizn hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Ziyaretten duydukları memenuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Genel Koordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal kendilerine başarılar dilediler.