Kırşehir'in sevilen esnaflarından sigorta eksperi ve Mhp Kırşehir İl Başkan Yardımcısı Şener Bozkurt ve Mustafa Kemal Köroğlunun içinde bulundukları Bmw marka araç ile akşam saatlerinde Nevşehir-Avanos yolunda seyir halindeyken önlerinde seyreden traktöre arkadan çarpmaları sonucu Mhp Kırşehir İl Başkan Yardımcısı Şener Bozkurt olay yerinde hayatını kaybederken Mustafa Kemal Köroğlu ise ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre ,Avanos-Gülşehir yolu Yeşilöz mevkisin de, Şener Bozkurt yönetimindeki 40 DA 040 plakalı otomobil ile Muammer Bucak idaresindeki traktör çarpıştı.

Kazada Bozkurt, olay yerinde hayatını kaybetti, otomobilde bulunan Sadagat Köksal, Mustafa Kemal Köroğlu, traktör sürücüsü Muammer Bucak ile traktörde bulunan Dilek ve Songül Bucak yaralandı.
Yaralılar ambulanslarla Nevşehir'deki hastanelere kaldırıldı.

Bu elim kazada hayatını kaybeden Mhp İl Başkan Yardımcısı Şener Bozkurt’a Allah’tan Rahmet acılı ailesine sabır diliyor , Kazadan yaralı kurtulan Mustafa Kemal Köroğlu’ na da acil şifalar diliyoruz..

Gülşehir-Avanos karayolu üzerinde karşı yönden gelen traktör ile çarpışması sonucu kaza yerinde feci şekilde can veren MHP Kırşehir İl Başkan Yardımcısı Şener Bozkurt’un içerisinde bulunduğu araç işte bu hale geldi.

Kaza sonrası Araç İşte bu hale geldi.