Açıklamada; “Kadın ve genç girişimciliğinin nitelik ve nicelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politika belirlemek ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla çalışmalar yürüten TOBB Nevşehir İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Nevşehir İl Genç Girişimciler Kurulu Üyelerinin yenilenecek olması nedeniyle, başvuruların kabulü 21 Ocak 2019 Pazartesi günü saat 16:00’ya kadar devam edecektir.

İl Kadın Girişimciler Kuruluna üye olabilmek için; Ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekmektedir.

İl Genç Girişimciler Kuruluna üye olabilmek için; 18 yaşından gün almış, 40 yaşından ise gün almamış olması, Ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekmektedir.

Konu hakkında detaylı bilgi için; Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı. Dahili No: 128.

Adaylar, kurul üyeliği için başvuruları en geç 21 Ocak 2019 Pazartesi günü saat 16:00’ya kadar Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 1.Kat Safiye Erdem ‘e elden yapmaları gerekmektedir” denildi.