Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, FİB Haber.Com a yaptığı açıklamasında ;2014 yılını geride bırakacağımız son günlerde Kapadokya’nın merkezi Göreme yeni yıla girmeye hazırlanırken yılın son haftasındaki % 80’lere varan doluluk oranı Butik otellerde kısa süreli olsa da yüzleri güldürdü dedi.

 KAPADOKYA’DA YENİ YIL BEREKETİ

2014 yılını geride bırakacağımız son günlerde Kapadokya’nın merkezi göreme yeni yıla girmeye hazırlanırken yılın son haftasındaki % 80’lere varan doluluk oranı Butik otellerde kısa süreli olsa da yüzleri güldürdü.

Yeni yıla Kapadokya da girmek isteyen Misafirlerimizin büyük çoğunluğunun Uzak Doğu ülkeleri Çinli, Koreli ve Amerikalılardan oluştuğu görülmektedir. Ayrıca memleketimizin çeşitli illerinden Türk misafirlerimizde bulunmaktadır.

Kasabamız Göreme de yılın son günlerinde hava şartlarına göre balon uçuşları ve diğer yöresel yemekler ile restaurantlarımız, eğlence mekanlarımız, atlarla ve yaya vadi gezileri ile Göreme Açık Hava Müzesinin ziyaretçilerini beklediği yer yüzünün sayılı doğa güzelleğini bahşeden Görememiz  yerli ve yabancı bütün misafirlerimizin huzurlu ve neşeli olarak  Kasabamızdan ayrılabilmesi için bütün turizmcilerimiz çaba sarfetmektedir.

                                                                       Mustafa DURMAZ