Gezi olayları sonrası yaşanan durgunluğun ardından Ramazanda da sakinleşen Turizm sezonu, Turizm esnafının da zor duruma düştüğü bugünlerde Ramazan Bayramı tatili için yurt içi ve yurt dışından gelen turist misafirlerimizden gelen talep biraz olsun turizmcilerin yüzünü güldürdü.

Türkiye turist girişinin 2013 yılında artış olmasına rağmen turizmde yaşanan ekonomik durgunluk turistik hediyelik alışverişlerinde de kendini göstermektedir.

 İnşallah sezonun ikinci dönemi Ağustos, Eylül, Ekim ayları iyi bir sezon geçmesini temenni ediyoruz. Değilse 2013 turizm sezonunun sektördeki bir çok turizm esnafının zor durumda kalacağı aşikardır.Bu vesile ile Bütün Göreme Ve Kapadokya daki Turizmcilerimizin ve İslam aleminin Bayramlarını kutluyorum.

Mustafa Durmaz `dan Ramazan Ramazan Bayramı Mesajı

"Bir Ramazan Bayramını daha hep birlikte idrak etmenin mutluluğu içindeyiz. Bu vesileyle bütün Bütün Göreme Ve Kapadokya daki Turizmcilerimizin ve İslam aleminin bayramını ayrı ayrı tebrik ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan bayramlar, kaynaşmanın en yoğun şekilde yaşandığı, kardeşliğin canlandığı, sevinç ve kederlerin paylaşıldığı günlerdir. Bayramlarda dargınlıklar, küskünlükler unutulup, tartışmalar, kavgalar, kısacası bütün olumsuzluklar bir tarafa bırakılırken, tüm toplum katmanlarında sıcak bir sevgi ve saygı ortamı oluşmaktadır. Ve bu mübarek günlerin, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk getirmesini Allah`tan temenni ediyorum."

GÖREME TURİZM GELİŞTİRME KOOPERATİFİ BAŞKANI

                      MUSTAFA DURMAZ