Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve üyeleri Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin’i ziyaret etti.

KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin, Başkan Yardımcısı İbrahim Uysal ve üyeleri Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin’i ziyaret etti. KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin burada yaptığı açıklamada cemiyet olarak yeni kurulduklarını ve Gülşehir’de bulunun haber sitelerinin tamamının KAPİMED Cemiyetine üye olduklarını kaydetti. Sağlamdin, ‘’ Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti olarak yeni kurulan bir cemiyetimiz. İlimizde yayın yapmakta olan haber sitelerinin tamamına yakını bizlerin üyesi oldu. Gülşehir’de yayın yapmakta olan beş haber sitesi de cemiyetimize üyedir. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde Gülşehir’de yapılan çalışmaları, yapılmakta olan çalışmaları kamuoyu ile paylaşarak sizlere bu konuda sonuna kadar destek olacağımızı belirtmek istiyorum. Bizleri kabul etmiş olduğunuz için teşekkür ederim’’ dedi.

Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin ise ziyaretlerinden dolayı KAPİMED Yönetimine ve üyelerine teşekkür etti. Ertekin, ‘’ Bizleri ziyaret etmenizden dolayı teşekkür ediyorum. Öncelikle kurmuş olduğunuz cemiyet Nevşehir’imize, Gülşehir ilçemize hayırlı olsun. Ben göreve geldiğim günden bu yana ilçemizde yayın yapmakta olan haber siteleri ile bir uyum içerisinde çalışıyoruz. İnanıyorum ki bundan sonra da bu uyum içerisinde çalışmalarımız devam edecektir. Tabi ki internet medyacılarının bir çatı altında toplanmış olduğu bir cemiyet olması sevindirici bir gelişme. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.