Kayseri Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Mehmet UĞURLU ve beraberindeki heyet Vali Mehmet CEYLAN'ı makamında ziyaret etti.
 
    Ziyarette ödüllü gazetecilik yarışması hakkında Vali CEYLAN’a bilgi aktaran Kayseri Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Mehmet UĞURLU, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ile Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Kayseri İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yapılacak olan "1. Bölgesel Ödüllü Gazetecilik Yarışması"na Kayseri, Sivas, Yozgat, Nevşehir, Niğde ve Kırşehir’de yayın yapan basın kuruluşlarında görev yapmakta olan gazetecilerin katılabileceğini söyledi.
 
    Genç gazetecileri teşvik etmek ve başarılı çalışmaları ödüllendirmek amacı ile düzenlenen bir yarışma olduğunu kaydeden Müdür UĞURLU, yarışmanın, haber, araştırma-makale-röportaj, spor, fotoğraf ve sayfa düzeni gibi dokuz farklı kategoride gerçekleştirileceğini belirtti.
 
    Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali CEYLAN, Nevşehirli gazetecilere başarılar diledi. Vali CEYLAN, Nevşehir’de görev yapan basın mensuplarının özverili bir şekilde çalıştığını dile getirerek, ödül kazanacaklarına inandığını söyledi.
 
    Yarışmanın jüri üyeliğini yarışmaya katılan illerin Gazeteciler Cemiyeti Başkanları, Basın İlan Kurumu Müdürleri, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü ile Üniversite öğretim üyelerinden oluşan 6 ilden 17 kişi yapacak. Yarışma için son başvurular 31 Aralık 2014 tarihine kadar Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ve Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Kayseri İl Müdürlüğü'ne yapılınabilecek.