Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD), Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı. Genel Kurulda NEVBİAD Başkanlığına yeniden Kazım Tekin seçildi.

İstanbul Sultanahmet'te ki Eresin Crown Hotel'de
 düzenlenen ve Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) Yönetiminin Güven Tazelediği Olağan Genel Kurul Toplantısında Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) Yönetim Kurulu Şöyle Oluştu:

Başkan: Kazım Tekin 
Murat Eresin
Bülent Yıldırım
Yaşar Eroğlu
Seçkin Çekirdekçi
Oğuz Türkkan
Alphan Namlı
Mehmet Taşkın

Nevşehirli değerli hemşehrimiz Başakşehir Kaymakamı ve Nevbiad Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Tekin ve ve ekibini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

KAZIM TEKİN KİMDİR?


1963 yılında Nevşehir-Avanos Paşalı köyünde doğdu. İlkokulu Avanos Paşalı köyünde, ortaokul ve liseyi Kayseri’de okudu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden 1987 yılında mezun oldu.
 
Yüksek lisans öğrenimini Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde ve Exeter Üniversitesi(İngiltere) Public Administration(Kamu Yönetimi) bölümlerinde tamamladı.
 
1989-1992 yılları arasında Kaymakam Adaylığı stajından sonra Adana Feke,Elezığ Karakoçan Kaymakamlığı,Bitlis Vali Yardımcılığı, Kastamonu Tosya Kaymakamlığı,Ankara Kazan Kaymakamlığı,Ankara Haymana,Amasya Merzifon Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.
 
2010-2014 yılları arasında 4 yıl süre ile Dış İlişkiler, Konsolusluklar ile Avrupa Birliği Bürosu, Protokol ile Kültür ve Turizmden sorumlu Vali Yardımcısı olarak görev yaptı.
 
2014 yılı Eylül ayından beri İstanbul Başakşehir Kaymakamı olarak görev yapmaktadır.
 
Kazım TEKİN ayrıca Nevşehirli Bürokrat ve İşadamları Derneği’nin de başkanlığını yürütmektedir.
 
  • 1991 yılında İngiltere’de Mesleki Eğitim(1 yıl),
  • 2005 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde Uluslararası Liderlik(25 Gün),
  • 2005 yılında Tayvan’da Ulusal Kalkınma Konulu Seminer(1 Ay),
  • 2013 yılında Brüksel’de Avrupa Birliği Eğitimi(1 Hafta),
  • 2013 yılında Hong Kong’ta Ülke Yönetimi Konulu Eğitim(1 Hafta)
programlarına katılmıştır. Şencan Hanımla evli olan Kazım Tekin, Hilal ve Bilge Kaan adlarında iki çocuk babasıdır.