Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde kendiliğinden çöken yolun altında çıkan büyük çukur vatandaşları tedirgin etti. Dün gece saatlerinde yaşanan büyük gürültünün ardından 4 metre çapında dev bir obruk oluştu. Neden oluştuğu bilinmeyen obruk, vatandaşlar arasında paniğe yol açtı.

Benzer olayın 10 yıl öncesinde de yaşandığı ifade ediliyor.

Edinen bilgilere göre, Olay gece saat 02.00 sıralarında Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde meydana geldi. Kozaklı Kaplıcalar Bölgesinde büyük bir gürültü ile meydana gelen yol çökmesi sonucu dev bir çukur oluşturdu. Gece geç saatlerde meydana gelen  göçme sırasında şans eseri kimse yaralanmadı.  Çöken yol trafiğe kapanırken, yolun göçmesi sonrası ortaya çıkan dev çukur ise çevredekilerin yüreğini ağızlara getirdi.
Çökme sonucunda ortaya çıkan yaklaşık 4 metre çapındaki büyük çukur, adeta bir mağarayı andırırken, vatandaşı da tedirgin etti. Yolun çökmesi sırasında araç veya yaya trafiğinin olmaması olası bir faciayı da önledi. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen Kozaklı Belediyesi ekipleri bölgede inceleme yaparak çukur etrafında gerekli güvenlik önlemlerini aldı ve uyarı levhaları koydu. 

Kozaklı belediyesine ait kaplıca karşısında meydana gelen göçüğün içinde biriken sular an itibarıyle yavaş yavaş yükseliyor...

İşte buda 10 yıl önce meydana gelen göçük olayından görüntü:

Haber:Emrah Tufan