Kozaklı Belediye Başkanı Sayın Celalettin Güven, Kozaklılı vatandaşlara büyük müjdeyi verdi. Başkan Güven açıklamasında, Kozaklı Meslek Yüksek Okulu Binasının hazır olduğunu söyledi...

Kozaklı Belediye Başkanı Sayın Celalettin GÜVEN,FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında İlçemiz de açılması düşünülen Kozaklı Meslek Yüksek Okulu
 Binasının hazır olduğunu ifade etti.

Başkan Güven, Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde Açılması planlanan meslek yüksek okulunun 16 Derslik , Kantin , Bilgisayar Laboratuarı ve İdare kısmı ile beraber  Elektrik bağlantısının , Soğuk su bağlantısının ve  Jeotermal ısı verilmesi için sistemin hazır oluğunu söyledi.

Açılacak bölüm ile ilgili İlçemizin ihtiyacına cevap verebilecek Kozaklı Fizik Tedavi Hastanesine uyumlu olarak Fizyoterapi bölümü veya  Bölgemize uyumlu  Seracılık , Turizm ve otelcilik bölümleri  ile ilgili Meslek Yüksek Okulunun açılmasının uygun olabileceğini söyledi.

Kozaklı Belediye Başkanı Sayın Celalettin GÜVEN, Meslek Yüksek Okulumuz ilçemize hayırlı olsun.’’ diyerek Biz üzerimize düşeni yerine getirdik, çok şükür binamız hazır. Şimdi Şifa Kapısı Kozaklı ilçemizde Meslek Yüksek Okulu kurulması için gerekli son kısım için Sayın Rektörüm, Siyasilerimiz, Milletvekillerimiz ve Bürokratlarımızın gereğini yaparak yeni akademik yıla Kozaklı Meslek Yüksek Okulu'nun kazandırılmasını bekliyoruz dedi.

Şimdi Tüm Kozaklı halkı Meslek Yüksek Okulu'nu ilçeye kazandıran Başkan Güven'e teşekkür ederek ilçeye büyük katkılar getireceğine inandıkları Kozaklı Meslek Yüksek Okulu ile ilgili Müjdeli haberi sabırsızlıkla bekliyorlar..