Kongre sürecine giren Düzcespor’da flaş bir gelişme yaşandı. Türk futbolunun köklü kulüplerinden Düzcespor’da yarın akşam yaşanacak kongre heyecanı öncesi flaş bir gelişme duyuldu. Nevşehirspor Kulübü eski Başkanı işadamı Muzaffer Leblebici'ye Spor Toto 3. Lig'de play-offlara kalarak bu manada 2. lige çok yakın olduğu bildirilen Düzcespor Kulübünün Başkanlığı teklif edildi.  

Sporun içinden gelen, Spor ve sporcunun gönüllü dostu olarakta tanınan Nevşehirspor Kulübü eski Başkanı değerli işadamı Leblebici'nin ise Kulüp Başkanlığı için yapılan teklifi değerlendirmeye aldığı belirtildi. Leblebici'nin Başkanlık teklifine nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Nevşehirspor Kulübü Başkanlığında maddi manevi her türlü desteği sağlayarak yaptığı flash transferlerle kırmızı-beyazlı camiaya büyük heyecan yaşatan Nevşehir'in Gönül elçisi ve fahri hemşehrisi olan değerli yatırımcı iş adamı Leblebici, eğer "Başkanlık" için cevabı "Evet" olursa, bu manada Düzcespor'u hak ettiği yerlere taşıyacağına kesin gözle bakılıyor.

Kaynak: Öncü Tv