Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Mehmet Gülen İlkokulu’nu ziyaret ederek, yıkılacak olan Mehmet Gülen İlkokulu ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi. Okulun fiziki durumu ve yıkım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'i ziyareti sırasında Mehmet Gülen İlkokulu Müdürü Fatma Aygün, Mehmet Gülen Ortaokulu Müdürü Ender Kaş ve okul idarecileri karşıladı. 

Mehmet Gülen İlkokulunda incelemelerde bulunan Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir konuya ilişkin yaptığı açıklamada; Emlak Konutlarının yapıldığı Nevşehir merkez Emek mahallesinde bulunan 5 derslikli Mehmet Gülen İlkokulumuzun eski ve yetersiz olması nedeniyle okul binasını yıkıyor yerine 16 derslikli yeni bir ilkokul inşa ediyoruz. Bugün okulumuzda incelemelerde bulunduk ve önümüzdeki günlerde yeni okulumuzun inşaatına başlanacaktır. Ülkemiz, Şehrimiz ve gözbebeğimiz çocuklarımız için hayırlı olsun inşaallah." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat DEMİR, Mehmet Gülen İlkokulu Müdürü Fatma AYGÜN ’e, Mehmet Gülen Ortaokulu Müdürü Ender KAŞ ‘a ve müdür yardımcılarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.