NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen Nevşehir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar yemeği aynı zamanda Nevşehir Protokolünün yanı sıra Memur-Sen Yönetimi ile üyelerini bir araya getirdi.

Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Faralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in yanı sıra, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, Ak Parti İl Başkanı Kazım Sunar, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz’ın da katıldığı iftar yemeğine Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir ile sendika başkanları ve üyeler katıldı.

Topuzluhan Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar davetinde İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün yaptığı duanın ardından kısa bir konuşma yapan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, tüm Nevşehir Halkının mübarek ramazan bayramını kutlarken, ramazan ayının ilimizde huzur içerisinde geçmesinin mutluluk verici olduğunu dile getirdi.

Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir’de başta Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri olmak üzere protokol mensuplarının, sendika yöneticileri ve üyelerin iftar davetine katılımlarından son derece memnun olduklarını dile getirdi.