Muhtemel aday adayları arasında gösterilen Av. Fazlı Koç bir önceki Yerel seçimlerde parti için çalışmalarını göstermiş partisi ve Nevşehir için yapmış olduğu faydalı işleri gene önümüzdeki genel seçimlerde ortaya koyacağını göstermektedir.

Diğer aday adaylarından farklı olarak parti içi çalışmalarından hariç köy köy mahalle mahalle gezerek çalışmalarına aralıksız olarak  şuan devam etmektedir.

Amacı kendi adaylığından daha çok parti için ve inandığı ülküsü için faaliyetlerine devam etmektedir.

Nevşehir kamuoyunda Son yerel seçimde maddi ve manevi partisine verdiği desteği önümüzdeki genel seçimde de yerine getirecek neferlerden biri olarak gösterilmektedir.

Nevşehir in tanınan sevilen  ve saygın simalarından  Av. Fazlı Koç, şimdiye kadar yaptıklarıyla Nevşehirli hemşerilerine her zaman için destek olacağı aşikar olarak görünmektedir. Nevşehir siyasetinin yeni ve parlak ismi olan Av. Fazlı Koç bir çok projeleriyle Nevşehir de çalışmalarına devam edeceği gözükmektedir.

Nevşehir in genç ve dinamik siyasetçilere ihtiyacı olduğu yeni fikirlere yeni görüş açılarına bakış açılarına ihtiyacı olduğu dönemde siyasete atılan Av. Fazlı Koç siyaseti düşünen genç aday adaylarına da örnek teşkil etmektedir.

Olası aday adaylığı halinde Nevşehir in bir kazanım daha elde edeceği ise aşikardır.

Nevşehir in Gülşehir ilçesinin Yakatarla köyü doğumlu olan Av. Fazlı Koç,  6 yaşına kadar köyünde yaşamış, öğrencilik hayatı boyunca çiftçilikle uğraşmış eğitiminden sonra meslek hayatına Nevşehir de devam etmiş olup iş çevreleri sanayi erbaplarıyla değişik potansiyellerdeki iş çevreleriyle irtibat içinde olmuş onların sorunlarını tahlil edebilme yeteniğine haiz olarak Nevşehir sorunlarını en iyi şekilde bilen ve sorunlara çözüm üretebilecek gibi gözükmektedir.

Genel seçim sürecine yaklaştığımız şu günlerde Nevşehir kamuoyunda ismi sıkça telaffuz edilen Av. Fazlı Koç un kamuoyundaki bu yükselen sese nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu.