Nevşehir Karoserciler ve Marangozlar Ağaç İşleri Esnaf Sanatkarlar Odası’nı da ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, burada Oda Başkanı Ramazan Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Açıkgöz, Sanayi Esnafı ile Kucaklaştı...

Ziyaretlerde oda yöneticilerinden sektörel sıkıntılar hakkında bilgi alan Milletvekili Açıkgöz, işbirliği altında yapılacak çalışmalarla her sorunun üstesinden gelinebileceğini söyledi.

Ziyarette, Nevşehir’deki projeler, Nevşehir’in sorunları, ülke gündemi ve pek çok konuda sohbetler edilerek görüş alış verişinde bulunuldu. 


Milletvekili Açıkgöz, TBMM çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, başta Anayasa ve Başkanlık çalışmaları olmak üzere TBMM’de ki çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ayrıca, Nevşehir’deki yatırımların Ankara’daki takibi noktasında yaptıkları çalışmalarla ilgili de bilgiler verdi. 

Türkiye’nin Ak Parti iktidarları döneminde maddi ve manevi planda çağ atladığına vurgu yapan Milletvekili Açıkgöz, bu başarının, mazlumların sesi ve hamisi olan, bir Dünya lideri AK Dava önderinden kaynaklandığını belirtti. Milletvekili Açıkgöz, ‘Kısaca altını çizelim ki, AK Parti’nin 14 yıllık iktidar serencamında yetkin, yeterli kadroların işbaşında olmasının ehemmiyeti çok büyüktür.  Özellikle liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın duruşu ve liderlik hususiyetleri çok çok önemli. Bunların yanında, AK Parti’nin eşi menendi bulunmaz hizmetlere imza atmasının arka planında bir başka husus daha var ki, onu hiç yabana atmamalıyız.  En sihirli hususlardan birisidir. İstikrar! Tek başına iktidar gibi istikrarı ifade eden bir hususiyet.  Olmazsa olmazların başında geliyor.  Bakınız siyasi tarihimize, ne zaman mesafe almışsak o dönemlerde tek başına iktidarlar işbaşındadır. Kazanımlar hep o vakitlerindir.  Ardından gelen koalisyon dönemleri ise, bu aradaki kazanımların berhava olduğu iktidar zamanları oldular. Öyle ise, ülkemizin sürekli mesafe almasının en vazgeçilmez şartlarından birisi yönetimde istikrar ilkesidir.  Bunu sağlayacak yönetim şekli ise, Başkanlıktır. AK Hareketin izini sürdüğü takipçisi olduğu Başkanlık sistemini sadece bu zaviyeden ele alsanız dahi ne kadar mühim olduğu orta yere çıkacaktır. “ dedi.

Açıkgöz, konuşmasının devamında; “Tarihe bakıldığında, sanayisi ve teknolojisi büyüyen ve gelişen ülkeler her zaman dünya da dimdik ayakta duran ülkeler olmuştur. AK Parti iktidarı olarak Türkiye’de 14 yıldır nice reformlara imza attık ve nice başarılı icraatları milletimizle birlikte gerçekleştirdik. Türkiye’nin büyümesinin önündeki engeller hep birlikte aşılmalı ve yerli üretim daha çok desteklenmelidir. Büyümek için sadece engelleri ortadan kaldırmakta yeterli değil. Aynı zamanda müteşebbis ruha sahip sanayicilerimizin, yatırımcılarımızın, bilim adamlarımızın, üniversitelerimizin ve en önemlisi gençlerimizin ufkunu açacak, sinerji oluşturacak yeni yol haritalarını belirlemek zorundayız. Birçok iş alanını kapsayan, yeniliklere kucak açan reformları yapmak, AR-GE, yenilik ve tasarım desteği gibi önemli destekleri hayata geçirmek ülke ekonomimizin başarıyla ilerlemesine ivme kazandıracaktır. Fedakâr Esnafımız, Türkiye'nin ekonomisine sahip çıkıyor.  Üreten, Büyüyen ve Güçlü Türkiye' yi birlikte inşa edeceğiz. Hedef 2023" dedi.


15 Temmuz sürecinin, Türkiye'nin ne kadar güçlü bir ülke olduğunu tüm dünyaya gösterdiğini ifade eden Açıkgöz, Allah'ın izniyle Türkiye'nin büyümesine ve gelişmesine kimsenin engel olamayacağının altını çizdi.

STK ZİYARETLERİNE DEVAM EDECEĞİZ...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz konuşmasının sonunda, "Bugün Nevşehir Karoserciler ve Marangozlar Ağaç İşleri Esnaf Sanatkarlar Odası ile buluştuk. Nevşehir Esnaf odalarımıza ve STK'larımıza ziyaretlerimiz; TBMM Genel Kurul çalışmalarımızdan fırsat buldukça hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Nevşehir Karoserciler Marangozlar Ağaç İşleri E.San.Odası Başkanı Ramazan Korkmaz da; "Sayın Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz ve AK parti Nevşehir yetkilileriyle beraber Odamızı ziyaret ederek Şehrimizin, Esnafımızın, Sanayimizin problemleri ile ilgili üyelerimizden görüş alışverişinde bulunmuşlardır ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün Marangozlar ve Mobilyacılar Odası ziyaretine AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Nevşehir Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail Ördü de
 eşlik etti.