Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda (NTSO) iki yıldır Meclis Başkan Vekilliği görevini yürüten ve 7 Haziran 2015 Seçimleri’ nde MHP Milletvekili seçilen Mehmet Varol NTSO’ ya veda etmesinin ardından ilk kez NTSO Başkanı Arif Parmaksız'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasını (NTSO) Başkanı Arif Parmaksız MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol'a başarılar diledi.

Parmaksız, 
7 Haziran artık geride kaldı ve kazananın Türkiye olmasını istiyoruz. Türkiye'nin öncelikli gündemi ekonomidir. Yeni kurulacak hükümetin öncelikli hedefinin ekonomi olmasını bekliyoruz" diye konuştu. Nevşehir de STK'larımız, iş dünyası, siyasilerimiz ve bürokratlarımızla el ele vererek birlik ve beraberlik havasında Yeni dönemin gerçekleşmesini temenni ettiklerini ifade etti.

MHP Milletvekili Mehmet Varol da, seçim çalışmaları sırasında görüştüğü ve sorunlarını dinlediği vatandaşların kendisinden beklentilerinin oldukça fazla olduğunu belirtti.

Varol, “ 18 yıllık bir siyasi geçmişim var ve insanların beklentilerini çok iyi biliyorum. Bizlerden tecrübeli olan kişilerin tecrübelerinden faydalanacak, sorunların birlik ve beraberlik içerisinde çözümü için çalışacağız. Ben AK Parti’den seçilen iki vekilimize de başarılar diliyorum. İki Milletvekilimiz ile birlikte , Ticaret ve Sanayi Odası, Borsa, Belediye ve Nevşehir’in tüm kurum ve kuruluşları ile sorunların tespiti ve çözümü için çalışacağız. Nevşehir adına her şey çok güzel olacak” dedi.

MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız'a yaptığı başarılı çalışmaları ve hizmetleri için teşekkür ederek yapılacak çalışmalarda Nevşehir iş dünyamıza katkı sağlayacak ilimizin kalkınması için üzerimize düşen ne varsa hazırız dedi.