Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve PUIS Genel Merkez Divan Kurulu üyesi Sayın Musa Ertaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katılımlarında gerçekleştirilen Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın 38. Geleneksel İftar yemeği programına katıldı.

38. Geleneksel Türkiye’nin en büyük işverenler sendikası (Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası) PÜİS İftar Yemeği Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın himayeleri ve katılımıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Gençlik Parkı'ndaki iftar çadırında gerçekleştirildi.


"PÜİS ailesi iftarda buluştu"

PÜİS GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ ENERJİ BAKANININ KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

PÜİS'in 2500 kişilik halk iftarına, Nevşehir'den  PUIS Genel Merkez Divan Kurulu üyesi ve  Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Musa Ertaş ,MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Metin Kilci, TPPD Genel Müdürü Mutlu Gül, PİGM Genel Müdürü Selami İncedalcı, PİGM Genel Müdür Yardımcısı Salim Koşar, sektörün üst düzey yöneticileri, çok sayıda medya mensubu, PÜİS Yönetim, Denetleme, Disiplin Kurulu Üyeleri, Şube Başkanları, PÜİS Yüksek Konseyi Üyeleri, PÜİS İl Baştemsilcileri ile ilçe temsilcileri ve akaryakıt bayileri katıldı.

Bakan Yıldız, bir süre PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş ve Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Musa Ertaş ile iftara katılanlara yemek servis etti.
Bu sırada bir vatandaşın servis edilen çorbanın içine cep telefonu düşürmesi üzerine, Yıldız'ın ceketinin kolu leke oldu. Yıldız, iftar çadırındakileri selamlayıp sohbet ettikten sonra iftar sofrasına oturdu.

Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve PUIS Genel Merkez Divan Kurulu üyesi Sayın Musa Ertaş iftar sonrası Bakan Taner Yıldız ile de bir süre özel olarak görüştüler.

Bakan Yıldız Müjde Verdi : " Elektrik ve Doğalgaza Zam yok"

İftar yemeği  öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bakan Taner Yıldız, elektrik fiyatlarıyla ilgili bir soruya, "7 Haziran seçimleri öncesinde AK Partimizin, iktidar partimizin seçimlerden dolayı elektriğe ve doğalgaza zam yapmadığına dair haberler yayınlanmıştı. 7 Haziran'dan sonra da bizim 1 Temmuz'da zam yapacağımıza dönük haberler yapılmıştı" diye konuştu.

Bu haberlerin kasıtlı olarak yapıldığını ifade eden Yıldız, "Biz 1 Temmuz'dan geçerli olmak kaydıyla gerek elektriğin gerekse doğalgazın fiyatlarında herhangi bir değişikliğe gitmiyoruz. Maliyetlerde artış olmasına rağmen, döviz fiyatlarında artış olmasına rağmen elektrik ve doğalgaz fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Bunu kamuoyumuzla bu şekilde paylaşıyorum" ifadesini kullandı.