Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri EMİTT Fuarına katılan Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Belediye Başkanları ve Turizmcilere yemek verdi.

Nevşehirli Saygın İşadamı Alphan Namlı ve Yaşar Eroğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ve NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım TEKİN’in Japonya'da olması dolayısıyla katılamadığı yemek davetine, NEVBİAD Yönetim Kurulu üyeleri Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, İstanbul Kom'dan Sorumlu il Emniyet Müdür Yardımcısı Gaffar Demir, İş Adamı Murat Eresin, Yaşar Eroğlu, Yaşar Köybaşı, Fatih Acer ,Sami Çekirdekçi,
 Yahya Erdogmuş, Vejni Büyük ile Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Belediye Başkanları ve Turizmciler katıldılar. Ayrıca yemeğe Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya da eşlik etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Üyesi Mustafa Açıkgöz, Sivil toplum örgütleri ve dayanışma derneklerini çok önemsediğini belirterek, bu manada önemli bir görev üstlenen NEVBİAD derneğine teşekkür etti.

İstanbul'daki değerli hemşehrilerimizle bir arada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Açıkgöz, bu nazik yemek daveti içinde NEVBİAD derneğine teşekkürlerini iletti.

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz burada yaptığı konuşmasında; "Gazi Meclimiz tarihi bir kakar aldı. Şimdi Milli İrade Güçlü TÜRKİYE için Son Sözü Millet Söyleyecek dedi. Cumhurbaşkanlığı Sistemine Evet ​çağrısında bulunan Açıkgöz, "Vakit, vesayet Anayasasından kurtulma vaktidir. Türkiye, aydınlık ve güçlü yarınlara; milletinin gösterdiği EVET hedefiyle yürüyecek."İnşallah bu Anayasa değişikliğini de aziz milletimize en iyi şekilde anlatacağız, hepimize çok önemli görevler düşüyor "Büyük Türkiye İçin Evet" dedi.