İstanbul Başakşehir Kaymakamı ve Nevşehirli İş Adamları ve Bürokratları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin başkanlığındaki İstanbul’da yaşayan Nevşehirlilerden oluşan heyet, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız'ı makamında ziyaret etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette İstanbul Başakşehir Kaymakamı ve Nevşehirli İş Adamları ve Bürokratları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız'a yeni kurulan dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız'da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek NEVBİAD Derneğine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Parmaksız, Nevşehirlilik ruhunu Dünyanın her yerinde yaşatmak ve bu duygularla 
hemşehricilik, olgusuna vakıf olmanın önemine işaret ederek, Birlikten her zaman güç doğar. Şuan İstanbul'da, siz kıymetli hemşehrilerimle birlikte Nevşehirliler olarak Altın çağımızı yaşıyoruz ve bundan büyük bir onur duyuyorum. İnşalah bundan böyle sık sık biraraya gelir İstanbul Nevşehir arasında özlem duyduğumuz gönül köprüsünü daha güçlü bir şekilde kurarız dedi.

Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Aş. Genel Müdürü Salih Bekaroğlu, yanında getirdiği Nevşehir unuyla yapılan ekmeklerden Başkan Parmaksız'a hediye etti.

Bunun üzerine Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek'te yaptığı konuşmasında, Nevşehir'den ekmek kazanmak için gittiğimiz İstanbul'da, artık 17 Milyonluk Mega Kent İstanbul'un ekmeğini biz Nevşehirliler yapıyoruz dedi. Bu espri ile başlayan koyu sohbet içilen çaylar ve çeşitli ikramlarla devam etti.

Görüş öneri ve temenniler sonrası İstanbul Başakşehir Kaymakamı ve Nevşehirli İş Adamları ve Bürokratları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin, gösterilen sıcak ilgi ve alakadan dolayı misafirperverliği için NTSO Başkanı Parmaksız'a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız,Günün anısına Nevşehir İş Adamları ve Bürokratları Derneği Başkanı Kazım Tekin’e çini tabak hediye ederken, Tekin’de Parmaksız'a yanında getirdiği çeşitli hediyeler takdim etti.