Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği tarafından burs verilen ve İstanbul´da çeşitli Üniversitelerde eğitimlerini sürdüren öğrenciler, İstanbul’daki Nevşehirli işadamı ve bürokratlarla kahvaltıda biraraya gelerek tanışma ve istişare toplantısında buluştu.

Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD), organizasyonunda, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın ev sahipliğinde Balta limanı polis evi Sosyal Tesislerinde kahvaltıda bir araya gelen İstanbul´da ki çeşitli Üniversitelerde eğitimlerini sürdüren ve NEVBİAD'ın burs verdiği Nevşehirli öğrenciler unutulmaz bir gün yaşadılar.

Düzenlenen kahvaltıda bir konuşma yapan NEVBİAD Dernek Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, yönetim kurulu olarak birçok projeye imza attıklarını, fakat kendileri için en heyecan verici icraatın gençlere yönelik düzenlenen bu buluşma etkinliği olduğunu söyledi.

Tekin, “Dernek olarak, İstanbul'un farklı üniversitelerinde eğitimlerini sürdüren ve burs verdiğimiz Nevşehirli Üniversite Gençleriyle, Nevşehirli Bürokrat ve iş adamlarımızı bu etkinlikte bir araya getirmek bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı olmuştur. Bu anlamda maddi yardımlarını esirgemeyerek Nevşehirli gençlerimize burs yardımı yapan Nevşehirli hemşehrilerimize ve dernek yönetimindeki arkadaşlarıma teşekkür ederim. Gençlerimizin her türlü sıkıntılarında dernek yönetimi olarak gençlerin yanında olacağımızı da belirtmek isterim.” dedi.


Daha sonra söz alan Nevşehirli İş Adamı ve Bürokratlar ise, önce kendilerini tanıttılar, bugün burada gençlerle bir arada olmanın büyük mutluluk ve hazzını yaşadıklarını belirterek, Başarılarının sırlarını öğrencilerle paylaşarak, bu güzel organizasyonu düzenleyen NEVBİAD Başkanı Tekin'e ve tüm yönetimine teşekkür ettiğini söyledi.

Karşılıklı görüş ve düşüncelerin aktarıldığı konuşmaların ardından gençlerle NEVBİAD yönetim kurulu üyeleri bir müddet sohbet ettiler.

Keyifli geçen kahvaltıda tek tek söz alarak kendilerini tanıtan ve düşüncelerini açıklayan gençler, özetle; İstanbul’daki NEVBİAD Derneği’nin düzenlediği kahvaltıda Nevşehirli İş Adamları ve Bürokratlarla bir arada olmaktan dolayı duydukları büyük memnuniyeti dile getirdiler.


Büyük ilgi gören Kahvaltıya NEVBİAD Başkanı Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İstanbul Organize Kaçakçılık Şube Müdürü Gaffar Demir, Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük,  Ceza Hukuğu Profesörü Ersan Şen, NEVBİAD Yönetim Kurulu üyesi İş adamı ve Bürokratları; Murat Eresin, Bülent Yıldırım, Yaşar Eroğlu, Seçkin Çekirdekçi, Oğuz Türkkan, Alphan Namlı , Önder Arpacı, Yaşar Köybaşı ,Muhittin Sağlam ,Fehmi Yılmaz, Ali İlker Tepeköy ,Ali Bozkurt , İlker Kuruöz, Murat Karakaya, Fazıl Çekirdekçi, Yaşar Eroğlu, Önder Arpacı, Ramazan Ülger, Bekir Erdoğan, Bülent Yıldırım ile çok sayıda Nevşehirli Üniversite öğrencileri katıldılar.