NEVŞEHİR(MHA) Özürlü ve Kooperasyon kurulamayan hastaların diş sağlığına kavuşmaları için ameliyathane ortamında  hizmet veriliyor.

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmet kalitesini her geçen gün daha da artırıyor. Sosyal sorumluluk kapsamında engelli vatandaşlarımızın sağlık hizmetini en etkin biçimde alabilmeleri amacıyla başarılı çalışmalara imza atılıyor.

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Murat Alp, “Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde halkımıza en iyi, güvenilir ve kaliteli hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda bütün işlemleri hastanemiz bünyesinde gerçekleştirmeye, il dışı sevkleri en aza indirmeye gayret ediyoruz. Diş tedavisi uygulamasında kooperasyon kurulamayan hastalarımıza (özürlü) ve çeşitli sebepler nedeniyle hastanemize gelemeyen hastalarımız ameliyathane ortamında genel anestezi altında ve evde sağlık hizmeti veriyoruz” dedi.

Alp, “Vatandaşlarımızın bu hizmetlerden faydalanabilmesi için engelli hastalarımızın polikliniklerimize başvurması, evde sağlık hizmeti için ise hasta yakınlarının hastanemize başvurması yeterlidir” diye konuştu.