Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi çalışanları iftarda buluştu.

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personellerini biraraya toplayan iftar programına Kamu Hastaneler Birliği İdari Hizmetler Başkanı Mehmet Gizligider, KHB Tıbbi Hizmetler Başkanı Op.Dr.Ali Değirmenci, ADSM Başhekimi Dt. Murat Alp hastane yönetimi ve çalışanlar katıldı.

İftar yeğenin akabinde günün anısına çekiliş yapılarak hediye kitapların dağıtıldığı programda ADSM personelleri, yoğun çalışma temposu dışında rahmet ayı Ramazan-ı Şerif'te iftar organizasyonunda biraraya gelerek sohbet etmek imkanı buldular.

İftar programıyla ilgili görüşlerini aldığımız ADSM Başhekimi Alp, "Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin yoğun çalışma temposuna mola vererek hem çalışma arkadaşlarımızla biraraya gelmek, hem de birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadık. Katılımlarından dolayı tüm mesai arkadaşlarıma ve Kamu Hastaneleri Birliği Yönetimine teşekkür ediyorum. Nevşehir halkına sağlık alanında en kaliteli hizmeti sunma gayretinde olan meslektaşlarım ve personellerimizin katılımıyla moral ve motivasyonun üst seviyede olması gayesiyle ileride yine farklı organizasyonlar yapacağız" diye konuştu.