AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Türkiye'nin iki önemli turizm merkezi olan Nevşehir ve Antalya arasında Türk Hava Yolları tarafından gelecek yıl Nisan ayında tarifeli uçak seferleri başlatılacağını bildirdi.

 Nevşehir-Antalya uçak seferleri başlıyor...

Gizligider, www.fibhaber.com a yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'ye gelen turistlerin en çok ziyaret ettikleri iller arasında yer alan Antalya ve Nevşehir arasında tarifeli uçak seferlerinin başlatılması için uzun süredir yoğun çaba gösterdiklerini belirtti.

Yapılan girişimler neticesinde, Nevşehir-Antalya arasında THY tarafından gelecek yıl nisan ayından itibaren tarifeli uçak seferleri başlatılacağını ifade eden Gizligider, şunları kaydetti:

"İlimizdeki Kapadokya Tuzköy Havalimanının kullanılabilirliğini artırmak ve bölge turizminin canlanması, ulaşımın daha kolay yapılabilmesi için İstanbul-Nevşehir arası uçuşlarını günde 3 sefere çıkarmıştık.
Bu konuda Nevşehirli hemşehrilerimize Asıl müjdemiz ise Antalya-Nevşehir arasında uçak seferlerinin başlayacak olmasıdır. Türk Hava Yolları, 2015 yılı nisan ayından itibaren salı ve cuma günleri hariç haftada 3 gün boyunca karşılıklı seferlere başlayacaktır. Uzun zamandır süren çalışmalarımız meyvelerini verdi. Antalya-Nevşehir uçak seferlerinin başlamasıyla Kapadokya bölgesinde turizm daha da canlanacak." dedi.

HERŞEY NEVŞEHİR İÇİN ...!

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamasında bugün,Değerli Milletvekili Murat Göktürk ile birlikte Anadolu Jet'in Kent Park ta bulunan iş merkezindeki ofisinde düzenlenen imza töreniyle 1 Nisan 2015 tarihinde başlayacak olan Nevşehir-antalya arası seferlerin gerçekleşmesinde bu konuda garantörlük veren Dorak Holding CEO'su Ahmet Serdat Körükcü yine  tüm destekleri adına Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımımz Sayın M.Arif Parmaksız ve Türk Hava Yolları Nevşehir Satış Müdürü Osman Taha Küçük'e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca Antalya-Nevşehir seferleri için Ulaştırma Bakanımız ve aylardır süren ısrarlı taleplerimiz için talimat veren Başbakanımıza da özel olarak buradan teşekkürlerimizi gönderiyoruz.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ebubekir Gizligider, Murat Göktürk ile Anadolu Jet Genel Müdürü Anadolu Jet Genel Müdürü İbrahim Doğan ın katıldığı 
İmza törenine NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız,Dorak Holding Ceosu Ahmet Serdar Küçük,Türk Hava Yolları Nevşehir Satış Müdürü Osman Taha Küçük hazır bulundular.

AK Parti Nevşehir Milletvekili A.Erdal Feralan ise İmza törenine komisyon toplantısı nedeniyle bulunamadı.

Konuya ilişkin olarak FİB Haber.Com a özel açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk te yaptığı açıklamasında, Antalya-Nevşehir uçuşlarımız bir daha iptal olmamak üzere hayırlı olsun.Destekleri için Dorak Turizm ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ederim dedi.

NTSO
 Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız da istanbul dan sonra Nisan 2015 tarihinde başlayacak olan Antalya seferlerinin de haftada 3 gün süreceğini, bundan sonraki hedeflerininde Nevşehir- İzmir seferlerinin düzenlenmesi adına olacağını belirtti.

Türk Hava Yolları Nevşehir Satış Müdürü Osman Taha Küçük'te Antalya seferlerimizin başarısı yenileri için de altyapı oluşturacak.Haydi Nevşehir turizmcisinden, esnafına, hepimiz bu uçağa sahip çıkalım dedi.

Seferlerin 30 Nisan'dan itibaren başlayacağı bildirilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

Kapadokya Turizmini Sevindiren Haber: "AnadoluJet'in Antalya-Nevşehir uçuşları başlıyor..."

"AnadoluJet'in Nevşehir Kapadokya-Antalya uçuşları, tatil ve kültür turizminin önemli durakları arasında köprü kuracak. Yalnızca Nevşehir için değil, Kayseri, Kırşehir, Aksaray ve Niğde'deki seyahat imkanlarını da vatandaşlar için daha konforlu bir seviyeye taşıyacak uçuşlar, yaz tarifesi boyunca haftanın 3 günü gerçekleşecek. Bölgenin turizm alanındaki gelişimine de önemli ölçüde katkı yapacak uçuşlardan AnadoluJet yolcularının daha rahat yararlanması için Kapadokya çevresindeki il ve ilçelerden havalimanına servis hizmeti de gerçekleştirilecek. Özellikle yaz döneminde binlerce turisti misafir eden Antalya ve Kapadokya, artık AnadoluJet ile birbirine çok daha yakın olacak."












Bu Haberi Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetine üye olmayan haber sitelerinin   kullanması yasaktır.