Yaklaşık bir ay öncesinde Nevşehir de ki bir özel Bankada memurluk yaptığı belirtilen A.Ö isimli şahsın şuan için henüz net bir tutarın belli olmadığı fakat iddialara göre 1 trilyon civarında bir parayla eşi ve çocuklarını bırakıp ortalıktan kaybolduğu belirtildi...

Şuan Emniyet Müdürlüğü ve Müfettişlerce konu inceleniyor.

 

Hesaplarından para alındığı iddia edilen çok sayıda banka müşterisi büyük mağduriyet yaşadığı belirtiliyor. Bu konuda bankadan mağduriyetleri konusunda garanti siteyen vatandaşlar aksi takdirde durumu kamuoyuyla paylaşacaklarını ve basına konuyu taşıyacaklarını belirttiler.

 

Bu arada FİB haber merkezi olarak edindiğimiz bilgilere göre Nevşehir de ki özel bir bankada memur olarak çalışırken banka müşterilerinin hsabından kredi çekmek ve açık hesabından para çekmek türü yaptığı dolandıcılık sonrası eşi ve çocuklarını bırakarak ortadan kaybolan Ahmet Ö isimli şahsın arama çalışmalarını sürdüğü belirtildi. İddialara göre Bankada memur olarak dolandırıcılık yapan Ahmet Ö. İsimli şahsın bu olayı yıllar öncesinden beri sürdüdüğü belirtiliyor.Banka müfettişlerinin 2005 yılı hesaplarını inceledikleri belirtiliyor.

 

Olayın gelişmelerini bizzat dolandırılan bir Banka müşterisiyle yaptığımız röportajla detaylı bir şekilde çok yakında sizlerle FİB Haber.Com da paylaşacağız...Bizi izlemeye devam edin.