İki gündür yağan aşırı kar yağışı ile ulaşımda durma noktasına gelen Nevşehir mekezde Belediye ekiplerinin çalışalarını yetersiz gören ve ara yollar bir tarafa merkez ana yollarda dahi hiçbir Belediye ekip çalışalarını göremediklerini belirten vatandaşlarımız Nevşehir Belediyesi anlaşılan dersine hiç çalışmamış Okulların tatil edilmesiyle birlikte anlaşılan o ki Belediye de tatile çoktan girmiş diyerek manidar eleştirilerde bulundular.

 

Nevşehir de Biraz yağmur yağsa göle dönen Nevşehir merkezi Kar yağdığındada açıkcası çok büyük sıkıntıların yaşanması vatandaşın büyük tepkisine sebep oluyor.

Günler öncesinden meteoroloji uyardı ancak,Nevşehir belediye önlem almakta yine gecikti. Kent genelindeki Kar Temizleme ve Tuzlama çalışmalarında Nevşehir Belediyesi sınıfta kaldı.

 

FİB Haber merkezi olarak Şehir merkezinde bir incelemede bulunduk.Vatandaşların  tepkilerinin doğru olduğunu bizzat şahit olduk.Yarım saat ana caddede bekledik hiçbir Belediye ekiplerine rast gelmedik… Nevşehir Belediyesini Biran önce vatandaşlarımızı daha zor durumda bırakmamak için acil ciddi çalışmaya davet ediyoruz.