Ramazan ayı ile birlikte ekmek fabrikaları ve kara fırınlar gecelerini gündüze katıp halka ekmek yetiştirmeye çalışıyor. Vatandaşın pideye büyük bir talebi olduğunu ifade eden fırıncılar. Ramazan sofralarını zenginleştirmek için fırınlar sahura kadar aralıksız çalışıyor.
 
 
Ramazan ayında pide fiyatlarının değişmediğini ifade eden fırıncılar, "Normal pidelerin 60 kuruşa satıldığını bildirdiler. Özellikle yumurtalı pideye rağbet edildiğini belirten fırıncılar, pidenin ramazan sofralarının vazgeçilmez lezzeti olduğunu söylediler.
 
 
Gece gündüz demeden vatandaşa hizmet verdiklerini belirten fırıncılar ‘Ramazan ayında gece gündüz durmadan çalışıyoruz. Özellikle kara fırınlara pişirilmek üzere özel tavalar, pideler, börekler getiriliyor. Ayrıca sahurda birçok kişi gelip sıcak pide alıyor.
Ramazan boyunca bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Tüm uğraşımız en lezzetli Ramazan pidelerini üretmek. Gülşehirli vatandaşlarımıza en lezzetli pideyi, en erken zamanda sunmanın gayreti ile bir ay boyunca dur durak bilmeden çalışacağız' dediler.