Yaklaşık beş yıldır yapılmayan İl Milli Eğitim Danışma Kurulu toplantıları yeniden başlıyor. Daha önce her dönem süreklilik arz edecek şekilde yapılan ve önemli bir toplantı olarak yapıladığı dönemde günden oluşturan  Eğitim Danışma toplantıları yeniden başlatılacak.

 

Konu hakkında görüştüğümüz Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü sayın Abdulgafur BÜYÜKFIRAT'tan ilgili toplantıların Nevşehir eğitimi adına yeniden başlatılmasını talep ettik.

Sayın BÜYÜKFIRAT tarafından müsbet bakılan ve en kısa zamanda başlatılması uygundur denilen toplantılarda , yapıldığı dönemlerde Nevşehir eğitimi adına gündem maddeleri ele alınırken, eğitim ile ilgili de bilgiler paylaşılmaktaydı.

 

Nevşehir İlindeki tüm kamu kuruluşları yöneticilerinin  , sivil toplum örgütlerinin başkanlarının , yetkili eğitim sendikasının katıldığı İl Milli Eğitim Danışma Kurulu toplantılarının Nevşehir eğitimine çok katkı yapacağı hiç şüphesizdir.

 

Yeniden çalışır hale gelmesinde vesile olan sendikamız eğitim adına yapılan ve yapılacak olan her görevde üzerine düşeni yapmıştır ve yapmaya devam edecektir.

 

İlk toplantıdan bilgiler vermek üzere