Tüm ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de ziyaretçilerin tatillerini huzurlu ve güvenli geçirebilmeleri amacıyla "turizm uygulaması" yapıldı.

Nevşehir'de Yerli ve yabancı ziyaretçilerin huzurlu ve güvenli bir şekilde tatillerini yapabilmeleri, seyahat edebilmeleri amacıyla Turizm Uygulaması gerçekleştirildi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde 07.07.2018 Cumartesi günü 18.00-20.00 ile 22.00-00.00 saatleri arasında 20 ekip ve 106 personelin katılımı ile;

Genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması, başta asayiş, narkotik ve terör olayları olmak üzere suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahıs ve araçların yakalanması yerli - yabancı ziyaretçilerin huzurlu ve güvenli bir şekilde tatil ve alışverişlerini yapabilmeleri, seyahat edebilmeleri amacıyla Turizm Uygulaması gerçekleştirilmiş, yapılan Uygulamada;

43 Umuma Açık Yer, 572 Şahıs ile 78 Araç kontrol edilmiştir. Kusurlu bulunan 2 araca 1237 TL para cezası uygulanarak 1 araç trafikten men edilmiştir. 2 iş yerine ruhsatsız faaliyet göstermekten tutanak tanzim edilerek 2 yoklama kaçağı şahsa gerekli tebliğ yapılmıştır.

           Güvenli Şehir… Nevşehir…