Nevşehir’de Oda Seçimleri İçin "Nevşehir Değişim Platformu" Kuruldu.

 

Nevşehir'de ticaret ve sanayi odalarının seçimler öncesinde Nevşehirli genç iş adamları, odalardaki geleneksel yönetim anlayışının değişmesini isteyerek, "Nevşehir Değişim Platformu" oluşturdu.

 

Platform adına açıklamada bulunan Nevşehirli Genç İş Adamı Emre Meşeci, Şubat yada Mart ayında yapılması planlanan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık seçimlerinde ilk etapta oluşturduğumuz yaklaşık 150 kişilik genç iş adamları olarak NTSO Başkanlığına aday olan Yakup Zağlanmış ve ekibinin destekleneceğini bildirdi.

 

Platform Sözcüsü Emre Meşeci ve 150 Genç İş Adamının katılımında düzenledikleri basın açıklamasında Ticaret ve sanayi odalarının, Nevşehir'in ekonomik ve sosyal hayatı için önemli olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

 

"Kalkınmaya, gelişmeye, değişmeye, dönüşmeye emek veren, ihracat yapan, istihdam sağlayan koca bir camiayı temsil eden ticaret ve sanayi odalarımız, çağı, dünyayı iyi okuyup zamanın hızına uymak durumundadır. Türkiye sınırlarını zorlarken geçen dönemin kurallarıyla oyuna katılmaya çalışmak, yerinde saymakla aynı anlamı taşımaktadır. Biz buna razı değiliz ve bizim gibi düşünenlere çağrıda bulunuyoruz. Sanayi ve ticaret odalarımızdaki yerleşik yapıyı değiştirelim. Toplumun bütün kesimlerine kucak açıp, ticaret ve sanayi odalarını monologdan kurtaralım."

 

Ticaret Odası'nın Şubat veya Mart ayı içinde yapılması beklenen seçimlerine İş Adamı Yakup Zağlanmış ve ekibinin,Nevşehirli Genç İş Adamlarının Gönüllü olarak oluşturduğu "Değişim Platformu"nun adayı olarak katılacağına yer verilen açıklamada, genç, enerjik ve dinamik kadrolara fırsat tanınarak Nevşehir'in geleceğine şanslı bir kapı açılmasına katkı istendi.Yine açıklamada Türkiye nin büyük değişim ve gelişim serüveninde Nevşehir inde ayak uyduramasının  şart olduğu altı çizilerek Nevşehir iş dünyası bu değişimden artık nasibini almayı heycanla bekliyor denildi.

 

Bizler Nevşehir Genç Gönüllüler Değişim Paltformu olarak Nevşehir de Değişim serüveniyle çağı yakalamak ve İş Dünyamıza layık olduğu ufkun açılması adına NTSO Başkan Adayı Yakup Zağlanmış ve ekibine tam Destek verdiğimizin bilinmesini kamauoyuyla paylaşıyoruz.

Yaklaşık 150 Genç İş adamının oluşturduğu “Nevşehir Gönüllü Gençlik Değişim Platformundan” Zağlanmış ve Ekibine Tam Destek gelen Basın açıklamasından sonra yüzlerce araçlarıyla konvoy oluşturarak,Zağlanmış ve Ekibinin “ NTSO Seçim süreci değerlendirme ve meslek grupları toplantılarının” yapıldığı  Gülbahçe seçim karargahına gidildi.

 

Alkışlarla içeri giren Nevşehir Gönüllü Gençlik Değişim Platformunu oluşturan 150 kişilik genç iş adamlarına NTSO Başkan Adayı Yakup Zağlanmış, NTSO Meclis Başkan Adayı Musa Ertaş ve Sacit Uzer ile seçim karargahındaki yüzlerce iş adamındanda alkışlarla cevap geldi.

Ardından Zağlanmış ve Ertaş Nevşehir Genç Girişimcilerin sesine kulak verdiklerini beklentileri bildiklerini bu sorumulukla özlemini duyduğumuz o güzel tablonun birlik ve beraberlik içinde o özlenen tabloyu oluşturacaklarını belirterek biz sizlerle yönetime talibiz ve  siz gençlerimizle gurur duyuyoruz dedi.



Nevşehir Gönüllü Gençlik Değişim Platformu'ndan Açıklama

 

Değerli Basın Mensupları Saygı Değer Genç İş Adamları Ve Değerli Büyüklerim Hepinizi Saygıyla Selamlıyor Ve Hoşgeldiniz Diyorum.

 

Öncelikle Kendimi Tanıtmakla Başlamak İstiyorum. 1984 Nevşehir Doğumluyum. Meşeci Grup Firmalarında Yönetim Kurulu Başkanı Olarak Görev Yapmaktayım. Evli Ve 1 Çocuk Babasıyım.

 

Sizlerinde Bildiği Üzere Yakın Zamanda Türkiye Genelinde Yapılacak Olan T.Caret Ve Sanayi Odaları Seçimlerinin Türk Ticaretine Hayırlı Ve Uğurlu Olmasını Temenni Ederim.

 

Bu Seçim Arefesinde Nevşehir De Oda Seçimleri İçin Nevşehir Gençlik Platformu Kuruldu. Bu Platformda;

-           Nevşehir İhtiyaç Ve Sorunlarına Çözüm Ve Onları Çeşitli Platformlarda Temsil Etmek

-           Sosyal Sorumluluk Projeleri Üretmek

-           İş Dünyasını Temsil Etmek

-           Üyeler Arası Ticari İlişki Ve İşbirliğinin Artırılmasını Sağlamak

-           Sektörel Sorunların Çözümüne Yönelik Projeler Geliştirmek Üzere Oluşturuldu.

 

Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odalarının Seçimleri Öncesinde Nevşehirli Genç İş Adamları Odalardaki Geleneksel Yönetim Anlayışının Da Değişmesini İstemekle Beraber Nevşehir De Gençlerinde Bu İşte Olduğunu İfade Etmişlerdir.

 

Nevşehir İçin Genç İş Adamları Toplanarak, Toplum Üzerinde Genç Yönetici Ve İş Adamlarının Siyasi Ve Ekonomik Etkisini Artırmak Amacıyla “Nevşehir Gençlik Platformunu” Oluşturdu.

 

Yenilik Ve Değişim Arayan Nevşehir Gençlik Platformu Ve Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odasına Aday Olan Sayın Yakup Zağlanmış Ve Ekibini Destekleyeceğini Buradan Bildirmektedir.

 

Ticaret Ve Sanayi Odalarının Nevşehirin Ekonomik Ve Sosyal Hayatı İçin Önemli Olduğunu Vurgulayan Sayın Zağlanmış:

“ Kalkınmaya, Gelişmeye, Dğişmeye, Dönüşmeye Emek Veren, İhracat Yapan Ve İstihdam Sağlayan Koca Bir Camiayı Temsil Eden Ticaret Ve Sanayi Adamlarımızın; Çağı, Dünyayı İyi Okuyup Zamanın Hızına Uymak Durumunda Olduğumuzu Bildirmişlerdir.

 

Ayrıca, Türkiye Kendi Sınırlarını Zorlarken Geçen Dönemin Kurallarıyla Oyuna Katılmanın, Yerinde Saymakla Aynı Olduğunu İfade Etmişlerdir.

 

 Biz Buna Razı Değiliz Ve Bizim Gibi Düşünenlere Çağrıda Bulunuyoruz. Sanayi Ve Ticaret Odalarımızdaki Yerleşik Yapıyı Değiştirelim. Toplumun Bütün Kesimlerine Kucak Açıp Ticaret Ve Sanayi Odalarını Monotonluktan Kurtaralım.

 

Ticaret Odasının Şubat Veya Mart Ayı İçerisinde Yapılması Beklenen Seçimlerine İş Adamı Yakup Zağlanmış Ve Ekibinin Nevşehirli Genç İşadamlarının Gönüllü Olarak Oluşturduğu Nevşehir Gençlik Platformunun Da Desteğini Aldığı Yapılan Açıklamada Bildirdi.

 

Genç Ve Dinamik Kadrolara Fırsat Tanınarak, Nevşehirin Geleceğine Şanslı Bir Kapı Açılmasına Katkı İstendi. Yine Açıklamada Türkiye’nin Büyük Değişim Ve Gelişim Serüveninde Nevşehirin De Ayak Uydurmasının Şart Olduğunu Altı Çizilerek, Nevşehir İş Dünyasının Da Bu Değişimden Nasibini Almayı Heyecanla Beklediği İfade Edildi.

 

Nevşehir Gençlik Platformu Bu Seçimlerde Bizde Varız Ve Yenilik Ve Değişiklik İsteyerek Nevşehirde Gençler Adına Rol Oynamak, Tüm Genç İş Adamlarını Bu Platformda Bir Çatı Altında Toplayarak Yaklaşık 150 Gönüllüsü İle Nevşehire Yeni Bir Katma Değer Kazandırmayı Amaçlamaktadırlar.

 

Yapılacak Olan Seçimlerin İş Adamlarımıza Nevşehirimize Hayırlı Uğurlu Olmasını Temenni Ediyorum. Katılımlarınızdan Dolayı Hepinize Tek Tek Teşekkür Eder Şükranlarımı Sunarım. Saygılarımla

 

                                                                Platform Sözcüsü

                                                                 Emre Meşeci