Nevşehir İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) hanım gönüllüleri tarafından yetim çocuklara yönelik düzenlenen karne şöleninde öğrenciler ile veliler gönüllerince eğlendiler.

Nevşehir İHH tarafından bu sene 5. düzenlenen karne şöleni ailelerin katılımı ile gerçekleştirildi...

Sezai Ertuğrul hocanın okuduğu Kuranı Kerim ile başlayan proğrama Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Belediye Maclis Üyesi Mustafa Aydın, Nevşehir Gençlik Merkezi Müdürü Ersen Dörtkol ,İş Adamı Serdar Ali Mıhçı, FİB Ajans Genel Koordünatörü İbrahim Uysal, İHH Gönüllüleri ile çok sayıda çocuklar ve aileleri katıldılar. 

İyilik herzaman heryerde Nevşehir İHH

İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği tarafından düzenlenen karne şenliğinde çocuklar gönüllerince eğlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan İHH Nevşehir Şubesi Başkanı Baki Öncel, Yetim çocuklarımızın önemini dile getirerek toplum olarak inancımız ve herşeyden önce bir insan olmamız gereği, dini dili rengi ne olursa olsun bu çocuklarımıza sahp çıkmamamız gerekiyor dedi. Tüm çocuklara Eğitimlerinde başarılar dileğinde bulunan Öncel, Nevşehir İHH hanım gönüllüleri tarafından yetim çocuklar için düzenlenen karne şölenimizde tüm çocuklarımıza gönüllerince bir eğlence diliyorum dedi.

Nevşehir Di Monza düğün salonunda yetim çocuklara yönelik düzenlenen karne şöleni oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

FİB Haber Merkezi Genel Koordünatörü Fikret Çapacı'nın sunumlarında gerçekleşetirilen Etkinlik öncesi açıklama yapan İHH Kadın Komisyonu ve Yetim Birimi Başkanı Sedef Öğütken, "Burada hanımlarımızla birlikte sosyal projelere imza atmaya çalışıyoruz. İnsanlardaki duyarlılığı arttırarak kendi dışında mazlum olduğunu, kendi dünyasının dışında başka dünyalar olduğunun farkına varmalarını sağlıyoruz. Burada emeği geçen Başta İHH Başkanımız Baki Öncel, İHH Gönülüllüleri çok değerli hanım arkadaşlarımız gençlerimiz ve FİB Haber - FİB Organizasyon'a Teşekkür ediyorum." dedi.

Çocuklar için düzenlenen Muhteşem günde palyaçolarla balon dağıtımı, yarışmalar ve gösterileriyle süpriz hediylerin yer aldığı eğlence proğramında ayrıca Yetim Çocuklarımıza özel Karne töreni için Pasta kesimi gerçekleştirildi. 

Oyun sonunda tüm çocuklara hediyeler verildi. Karne etkinliğinin finalinde şölen pastasını İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel, İHH Kadın Komisyonu ve Yetim Birimi Başkanı Sedef Öğütken, FİB Haber ve Organizasyon İbrahim Uysal ve öğrenciler hep birlikte kestiler.

Proğram bitiminde Nevşehir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından 12 yaş ve üzeri çocuklarımız için karne hediyesi olarak Kayseri Erciyes'e gezi düzenleneceği ifade edildi.

Baki Öncel nezdinde Nevşehir İHH'ya bu güzel çalışmaları için teşekkür ediyoruz.