Merhaba arkadaşlar ben Nevşehir 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi 11-C sınıfından Selim Uluçam. Nevşehir'in en çok takip edilen haber organı FİB Haber.Com vasıtasıyla sizlere sesleniyorum.

Burada bulunmamın sebebi İl öğrenci meclisi başkanlık seçimleridir, öncelikle sizlere yapamayacağımız boş vaatler sıralamayacağım.

Nevşehir 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi öğrencisi olarak ; Eğer ilimizde öğrenci temsilcisi olursam yine aynı şekilde sadece okulumuzun değil aynı zamanda sizlerin de temsilcisi olarak, doğruluktan, dürüstlükten ayrılmayarak, Nevşehir İline yakışır bir öğrenci olarak görevime devam edeceğimi belirtmek isterim.

Öğrenci meclisi başkanının en önemli görevi öğrenci kardeşlerinin menfaatini korumaktır.

Biz bu yola çıkarken sadece şunu düşündük, acaba öğrenci arkadaşlarımıza nasıl hizmet edebilir, öğrenci kardeşlerimizi nasıl mutlu edebiliriz.

Ve size kısa başlıklarla bir kaç vaat sıraladık ;

Eğer kısmet olurda, öğrenci arkadaşlarımızın tecevvühlerine mazhar olarak seçilirsem, Nevşehir'e yakışan bir İl temsilcisi olarak öğrenci arkadaşlarımızın karşılaştığı sorunları, gündeme taşıyarak yetkililere iletmek en önemli amacımız olacaktır.

Ayrıca, Bu sorunları sadece Meclise getirmekle yetinmeyip, aynı zamanda mantıklı çözümler üreteceğimize de inanıyorum.

Uluçam; "Öğrencilerin Ortak Sesi Olmaya Adayım!..."

- "Ailesine, Topluma ve ülkesine yakışır Başarılı bir öğrenci olmak adına elimden geldiğince çaba göstereceğim. "

 
Eğitimli, kültürlü ve Sağlıklı nesiller adına Sosyal aktivitelere önem vereceğiz. Bunlar, sportif faaliyetler, doğa yürüyüşleri, Hasta, Yaşlı ve Çocuk esirgeme kurumlarına toplu ziyaretler şeklinde olacak. Aynı zamanda son yıllarda Gençlerimizi tehdit eden " Alkol ve Madde bağımlılığı" hususlarında okullarımızda eğitici ve öğretici seminerler düzenleyeceğiz.

Spora teşvik olması açısından öğrenci arkadaşlarımızı ücretsiz olarak Nevşehirspor maçlarına destek için stadyuma davet ederek, Küfürsüz örnek taraftar trübünü oluşturmaya çalışacağız.

Yine UNESCO tarafından Dünya Kültür miras listesinde yer alan Kapadokya'mızda "Sağlıklı insan, sağlıklı çevre" parolasıyla temizlik kampanyaları başlatacağız.

Değerli arkadaşlar, İl temsilcisi olabilmek için değerli oylarınıza ihtiyacım var. Oylarınızı benim için kullanırsanız, hem öğretmenlerimizi hem de siz değerli öğrenci arkadaşlarımızı kesinlikle mahçup etmeyeceğime emin olabilirsiniz.

Ben isteklerinizi yerine getireceğim, Bana en büyük desteğiniz oylarınızdır.

Nevşehir İl Öğrenci Meclis Başkan Adayı Selim Uluçam, "Öncelikle ziyaretlerimizde öğrenci arkadaşlarımızın şahsıma göstermiş olduğu yakın ilgi alaka ve desteklerden dolayı kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Bu vesile ile Projelerimiz ekibimiz ve Nevşehir için çarpan kalbimizle tüm aday arkadaşlarımıza da başarılar diliyor saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Allah mahçup etmesin”  dedi.

Selim ULUÇAM / Nevşehir 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi