Nevşehirde akaryakıt sektöründe rekabet hızlanıyor...Akaryakıt sektöründe en kaliteliyi en uygun fiyata sloganıyla hareket eden Kurutlu Petrol Lpg de maliyetine satış yapacağını duyurdu.

Buna göre fiyatı 2.28 olarak belirledi bu fiyata en kaliteli lpg satışını yaptıklarını duyuran yetkili vatandaşların bu fırsatı kaçırmamaları gerektiğini vurguladı...

İlimiz Nevşehir merkez -Niğde yolu bölge trafik yanındaki bulunan petline kurutlu petrol sürekli şok indirimleriyle ilgi odağı haline geldi.

 

 Kısa süre önce yeni işletmeci tarafından devir alınan istasyondaki hareketlilik ve yoğunluk ilgimizi çekti. Fiyat panosuna baktığımızda eurodizel, otogaz ve kurşunsuz benzin de ciddi şekilde fiyatların düşük olduğunu gördük. Yüksek akaryakıt fiyatlarından bunalan vatandaş indirimli satışlarla rahat bir nefes aldı. Daha çok İstanbul Ankara gibi büyük şehir merkezlerinde alışık olduğumuz indirimli akaryakıt satışlarının ilimizede gelmesi bizleri sevindirdi.

       Konuyla ilgili istasyon yetkilisi Fatih Bey sorularımızı şöyle yanıtladı; kurutlu petrol 1986 yılında kurulmuş bir istasyondu. Kurutlu petrolü devralmadan önce  PETLİNE akaryakıt dağıtım AŞ.nin Türkiye geneli toptan endüstriyel satışlarını gerçekleştirmekteydik.PETLİNE AKARYAKIT DAĞITIM AŞ.nin ısrarı ve desteği ile kurutlu petrolü kısa süre önce bünyemize kattık.buna vesile olduğundan dolayı öncelikle PETLİNE AŞ yetkililerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sektördeki toptan akaryakıtçı tecrübelerimize dayanarak istasyonda ilk olarak saha betonu, market , yıkama ,tuvaletlerin yenilenmesi ışıklandırma tank temizliği gibi müşteri memnuniyetini sağlayacak ciddi yatırımlarla istasyonu modern hale getirerek işe başladık ve toptan satış   kar marjını müşteriye vererek istasyon satışlarını yükseltip  sürümden kazanıp kaliteli yakıtı uygun fiyatla Nevşehir halkına sunmayı hedef edindik.ilk önceleri bazı lüks  modelli otomobil ve araç sahipleri istasyonumuzdaki indirimli yakıta  temkinli yaklaştı yani ilimizdeki anlayışa göre hem ucuz hem kaliteli olmaz anlayışı vardı ama biz bu anlayışı kırdık şu an inanın Nevşehir in en lüks ve en yeni otomobilleri depolarını bizden doldurmakta kendi ifadeleriyle hem daha çok km yapmakta hem de bir otomobil deposunda  50 tl ye varan daha az ödeme imkanından faydalanmaktadırlar.Zaman zaman istasyonumuzda aşırı araç yoğunluğu olmasına rağmen işinin ehli görevli arkadaşlarımız bunun üstesinden gelmektedirler.İddia ediyoruz en kaliteli en temiz akaryakıtı en ucuza biz satarız ayrıca daha uzun km garantisi veriyoruz ve de istasyonumuz şehir merkezine en yakın istasyon konumundadır.Eurodizel ve benzin olarak Mersin ataş, otogaz olarak da  Hatay Dörtyol ithal otogaz dışında istasyona ikmal yapmıyoruz bunu prensip haline getirdik. Birazda dağıtım şirketimiz PETLİNE AKARYAKIT DAĞITIM AŞ: den bahsetmek isterim. PETLİNE 1994 yılında kurulan ilk Türk kökenli akaryakıt dağıtım firmasıdır sektör içinde olanlar iyi bilir yerli firmalar ve sektör içinde adı şaibeye karışmamış  en dürüst, en temiz ve en kurumsal ve kuralcı firmasıdır.İdealimiz sürekli en kaliteli en ucuz yakıtı Nevşehir halkına sunmaktır halkımızın bize göstermiş olduğu ilgi ve güvene teşekkürlerimizi sunarız.