Nevşehir Meteoroloji İl Müdürü Sayın Adem Yalçın Nevşehir'in İnternet Haber Gazetesi FİB Haber Merkezimizi Ziyaret Etti.

Nevşehir Meteoroloji İl Müdürü Sayın Adem Yalçın, Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com a yeni yerine taşınması sebebiyle yapmış oldukları nazik ziyaret gazetemizi ve personelimizi onurlandırdı.

İl Müdürü Yalçın'ın gazetemize yapmış oldukları ziyaretlerinde gazetemiz sahipleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ağırladı.  

Nevşehir Meteoroloji İl Müdürü Sayın Adem Yalçın, doğup büyüdüğü memleketine hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yalçın, kar yağışı ve hava tahminleri hakkında yapılan çalışmaları günlük, haftalık ve aylık olarak bir rapor halinde hazırladıklarını, halkın önceden bilgilenmesini sağladıklarını ifade etti.

FİB Haber Merkezi adına Çapacı ve Uysal da bu nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Meteoroloji Müdürlüğü ile sürekli istişare halindeyiz. Olumsuz hava şartları hakkında önceden bilgi alıyor ve Nevşehirli vatandaşlarımızı bu konuda bilgilendiriyoruz.
Özellikle havaların güzel olduğunda değil ama kötü gün dostu olarak olumsuz havalarda ve hava değişimlerinde vatandaşlarımızla meterolojik bilgileri anında paylaşıyoruz.
 Meteorolojiden aldığımız bilgiler doğrultusunda bizlerde vatandaşlarımıza gerekli uyarıları yapıyor ve önlemlerimizi alıyoruz” dedi.


Meteroloji İl Müdürü Adem Yalçın, FİB Haber.Com un  ilimiz ve tüm dünya için haberleşmede ve kamuoyunu bilgilendirmede önemli bir mecra olduğunu,güzel çalışmalarıylada Nevşehirinde kalkınmasına katkıda bulunduğunu belirtti. Ve bu başarılı çalışmaları adına FİB Haber Ekibini tebrik ederek Yeni yerinin hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.

    Nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu onur için teşekkür eden Çapacı ve Uysal, İl Müdürü Adem Yalçın'a başarılarının devamını dilediler.