Nevşehir heyetinde bulunan NTSO dan 7 kişi,NTB  dan 6 kişi ve Ürgüp ticaret odasından 1 kişi olmak üzere toplamda 14 kişilik Nevşehir heyetini  ilk olarak NTSO Başkanı Sayın Arif Parmaksız karşılayarak çok sıcak yaklaşımlarıyla hemşerilerine ev sahipliği yaptı. Samimi ve dostane geçen sohbet havasında Nevşehir konulu sohbetlerin ardından Yarın Türkiye İş Dünyasını yakından ilgilendiren TOBB Seçimlerinde Nevşehir Oda ve Borsa tüm heyet olarak Sayın Hisarcıklıoğlu na tam destek verdiklerini belirttiler.

     "Nevşehir'den Hisarcıklıoğlu'na Tam Destek...!"

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret  Borsası ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası delegeleri olmak üzere toplamda 17 kişilik  Nevşehir heyet imiz Bugün şu sıralarda TOBB de Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ın da katılması beklenen iftar yemeği programına çok sayıda Bakan ve Sayın TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu NTSO Başkanı Arif Parmaksız la birlikte katılacaklar.Yine iftar progrmına çok sayıda Oda ve Borsa başkanlıda katılması bekleniyor...

Yarın TOBB seçimlerinde Hisarcıklıoğlu na tam destek verecek Nevşehir Heyeti seçim sonrası yarın akşam Nevşehir e dönmesi bekleniyor.