Nevşehir Tabip  Odası  Başkanı Operatör Dr.  Bülent Yalçın, beraberindeki  yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Nevşehir Tabip Odası yönetim kurulu üyeleri Operatör Dr. Zeki Döşeyen, Operatör Dr. Tamer Kolay, Dr. Cahit Uçar ve Dr. Yücel Şal’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, belediye olarak sivil toplum teşkilatlarının daha etkin ve verimli bir hizmet sunabilmeleri için fiziki imkanların artırılması yönünde bugüne kadar ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirtti. Ünver,bu yöndeki çalışmaların bundan sonraki süreçte de aynı kararlılık içerisinde sürdürüleceğini aktardı.

Nevşehir Tabip  Odası  Başkanı Operatör Dr.  Bülent Yalçın’ da, Tabip Odası’nın ciddi bir mekana kavuşmasında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in kendilerine büyük katkılar sağladığını belirterek, Nevşehir Belediyesi tarafından Kocaçay mevkiinde yapılandırılan nezih mekandan dolayı Belediye Başkanı Hasan Ünver’e tüm üyelerin adına teşekkür etti.