Nevşehir Türk Telekom personelleri de kahvaltı için Kapadokya Hill Butik oteli tercih etti.

Nevşehir Türk Telekom İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan Nevşehir Telekom Müdürlüğü, personel arasındaki iletişimin güçlenmesi ve ekip ruhu bilincinin arttırılması amacıyla kahvaltı programı düzenledi.

Kurumda görevli personelin katıldığı ve Kapadokya Hill Butik Otelde gerçekleştirilen programda kurum bünyesinde müşteri memnuniyetinin arttırılması, tekrar eden arızaların azaltılması ve müşterilerimize uçtan uca her kademede çözüm üretilebilmesi için gece gündüz çalışan personeller arasında düzenlenen kaynaşma kahvaltısı adı altında güzel bir etkinliğe imza atıldı.

“Nevşehir Telekom ailesi kahvaltıda buluştu” programına ev sahipliği yapan Nevşehir Telekom Müdürü Yavuz Yapar, “ Nevşehir Telekom İl müdürlüğü bünyesinde en iyi hizmeti Nevşehirlilere verebilme adına çalışan personelimizi bir arada buluşturmak ve kaynaştırmak adına böyle bir program organize ettik. Katılımın yoğun olması bizlere birlik ve beraberliğimizin gücünü göstermiş oldu. Programımıza katılan tüm personelimize teşekkür ederim” dedi.

Türk Telekom Nevşehir Müdürü Yavuz Yapar, etkinliğin ekiplerinin gücünü bir kez daha ortaya çıkardığını belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel işler başaracaklarını ve 2017 yılında da aynı şekilde yatırımların devam edeceğini dile getirdi.

Yapar, son olarak bizleri en güzel şekilde misafir eden Kapadokya Hill Butik Otel ve çalışanlarına teşekkür ediyorum dedi.

Kapadokya Hill Butik Otel, Konaklamak, Dinlenmek, Hamam ve Havuzunda Yılın Yorgunluğunu Atmak isteyenlere büyük fırsat sunuyor...

Kapadokya Hill Butik Otel'de
herşey organik, herşey uygun fiyalara. Organik ürünleri, köylüden işin toprağından bizlerin beğenisine sunan Kapadokya Hill Butik Otel Mutfağı Kahvaltı Diyarında, organik lezzetli ürünleri ve güler yüzlü çalışanları ile müşteri memnuniyetin zirvede.

Türkiye'nin 7  bölgesinin eşsiz lezzetleri Kapadokya Hill Butik Otel Kahvaltı Diyarı'nda buluşuyor. Nevşehir ve bölgenin en seçkin tatları burda. Katkısız tereyağı, kendi organik bahçesinde yetişen sebzesi ve yeşilliği, el yapımı reçelleri, Toros'un dillere destan balı, sağlıklı yaşamın vazgeçilmezi Keçi ve Manda yoğurdu, peynir ve zeytinin her çeşiti ve daha fazlası sizleri bekliyor. 

Kapadokya Hill Butik Otel
Niğde Yolu 4. Km.   Göre /  NEVŞEHİR /  Kapadokya
T:  0 (384) 215 44 55F:  0 (384) 215 44 56E:  
[email protected]