Nevşehir 2000 Evler TOKİ mahallesinde özellikle üniversite gençlerine hitap edecek olan Cafe Alessia hizmete girdi.

Nevşehir 2000 Evler TOKİ mahallesinde Cafe Alessia adlı Bilardo salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Bugün düzenlenen törenle yeni hizmete giren, Cafe Alessia Bilardo Salonu adlı işyerinin açılış kurdelesini işyerinin sahipleri ile Nevşehir Barosu Başkanı Necmi Öncül, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Başkan Vekili Cumabey Germi birlikte kesti. 

Nevşehir'e yeni bir hava, yeni bir imaj kazandıracak gibi görünen, hem bilardo, hem de Cafe sevenlere hizmet verecek olan,Cafe Alessia Bilardo Salonu iç ve dış görünümü ile adeta Nevşehir'de yeni bir trend oluşturarak, 1 numara olmayı hedefliyor. 

Cafe Alessia Bilardo adlı işyerinin sahipleri, FİB Haber.Com İnternet Gazetemize yaptıkları ortak açıklamada şunları söylediler; 
Bizim amacımız Nevşehir'de bilardo sevgisini tekrar canlandırmak ve gençlere bu güzel sporu sevdirmektir. Bir ara Esat abinin bilardo salonu vardı, orada çok güzel ve oldukça çekişmeli turnuvalar yapılıyordu. Biz bilardoyu çok seviyoruz, onun için gençlere bu güzel salonu açtık. Çünkü bilardo kimileri için bir keyif aracı, kimileri içinse profesyonel bir spor dalı. İster profesyonel olun ister amatör, kesinlikle bağımlılık yaratan fakat zararsız bir spor dalı olarak tatlı bir illet bilardo. Eğer biraz uzun oynadığınız günün gecesinde gözünüzün önünde toplar uçuşuyorsa, siz de bu illetten nasibinizi aldınız demektir. Önümüzdeki günlerde her kesin katılabileceği bilardo turnuvası düzenleyeceğiz. Tüm Nevşehirli ve Üniversite gençlerini güvenilir, ferah ve kaliteli hizmet anlayışımızı görmeleri için Cafe Alessia Bilardo salonumuza bekliyoruz.

Alissia Bilardo Cafede konuklara açılış sonrasında çeşitli pasta ve meyve suyu ikramında bulunuldu. 

Cafe Alissia Bilardo Salonu daha ilk günden bilardo severlerin uğrak yeri olmaya başladi bile....

Gündemin Adresi İnternet Gazetemiz FİB Haber.Com olarak hayirli olmasini dileriz.