Konuya iişkin olarak www.fibhaber.com a özel açıklamlarda bulunan Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar
Dün sabah başlayan yoğun kar yağışına hazırlıklı olan Ekiplerimiz kar yağışı ile birlikte çalışmalarını Ürgüp, Kozaklı, Derinkuyu, Hacıbektaş,Gülşehir ilçelerinde 2 Greyder ve iki ayrı ekiple birlikte karla mücadelelerini sürdürüyorlar.
Tatar, FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamada bundan önce Kış şartlarının özellikle Kozaklı ve Hacıbektaş mevkiilerinde daha iddetli geçrdi bu defa kar yağışları en çok Nevşehir merkez ve Ürgüp ilçe merkezli olarak yaşandı.Bizzat ekiplerimin başında Gece geç saatlere kadar çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Çok şükür çalışmalarımız ve önceden aldığımız tedbirler sonrası şuanda Nevşehir’de kapalı ilçe ,belde ve köy yolunun bulunmadığını söyledi.

Tatar,’’ Nevşehir İl Özel İdaresi olarak gece boyunca yoğun bir mesai yapan 
ekiplerimiz sabahtan itibaren çalışmalarına devam ediyor.

30 Kişilik ekibimizle birlikte başarıyla sürdürdüğümüz karla mücadele çalışmalarımız Devrent yolu mevkiinde tuzlama çalışmalarıyla devam ediyor.Yine en çetin geçen ve en çok zorlandığımız Ürgüp 
Topuz dağı mevkiinde de Belediye destekli şekilde bu yoluda temizlemiş bulunuyoruz dedi.

 Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar, Valimiz Mehmet Ceylan dün akşamdan beri yaptığımız çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalarımız hakkında bilgi aldı dedi.