Nevşehir'de gündemin adresi FİB Haber.Com internet gazetemizde yaptığımız "Nevşehir de 1 adet küçükbaş koyun bulundu." haberimiz sonrası koyunun sahibi bulundu. Kayıp Koyun sahibine teslim edildi.

Nevşehir'de Kurban Bayramının birinci günü sahibinin elinden kaçan ve Anadolu Garajı Otopark İşletme sahibi Muharrem  AKER ( Albay) tarafından bulunan koyunun sahibi, FİB Haber Merkezi tarafından yaptığımız haberden 2 saat sonra bulundu.

Kurban bayramının 1.günü kaçan koyun 2.günü Anadolu Garajı Otopark İşletme sahibi Muharrem  AKER ( Albay) tarafından başıboş halde dolaşırken bulundu. Sağduyulu Vatandaşımız daha sonra Koyunu yakalayarak sahibinin bulunması için www.fibhaber.com a ihbarda bulundu. 

Olay şöyle gelişti; Anadolu Garajı Otopark İşletme sahibi Muharrem  AKER ( Albay) bayramda bulduğu koyunu sahibine nasıl ulaşırız diye esnaf arkadaşı Nevşehir'in saygın esnaflarından Adnan Pabuç Sarayı işletmecisi Adnan Doğu ile sohbet ederken Nevşehir'de en çok takip edilen haber sitesi www.fibhaber.com u arayarak haber verelim ordan sahibine ulaşabiliriz diyerek Dün öğle saatlerinde Nevşehir'in gözü kulağı ve ortak sesi www.fibhaber.com u aradılar.

FİB Haber.Com da bugün yaptığımız haber sonrası sadece 2 saat gibi kısa bir süre sonra 
Koyunun sahibine ulaşılarak teslim edildi.

Kayıp Koyun 4 Gün Sonra Bulundu...

Yaptığımız haberi www.fibhaber.com da okuyan koyunun sahibi Dilek Dörtkol isimli vatandaşımız, önce FİB Haber Merkezi Genel Koordünatörü Fikret Çapacı yı aradı daha sonra koyunu bulan vatandaşa yönlendirerek Hayvanın bağlandığı yere gelen Dörtkol, koyunun kendisine ait olduğunu söyledi.

"Helal mala zeval gelmezmiş..."

Kayıp Koyununa kavuşan Dilek Dörtkol FİB Haber.Com a teşekkür ziyaretinde bulunarak, "Koyunum bayramın 1. günü sabah saat 08.00 sıralarıda evimizin önünde araçtan indirirken kaçtı. O kadar hızlı gitti ki yakalayamadık. Her yerde onu aradım, fakat bulamadım Tam aramayı bırakacakken bugün www.fibhaber.com da haberini gördüm ve koyunuma kavuştum çok mutluyum. Allah başta www.fibhaber.com olmak üzere bulanlardan razı olsun sizlere teşekkür ediyorum hakkınızı helal edin. " dedi. Koyunun sahibi Dilek Dörtkol kurbanın ilk günü koyunu kaçırınca yerine yeniden bir koyun alıp Allah için kestik. Buda bizim bir imtihanımızmış Helal mala zeval gelmeyeceğini bir kez daha öğrendik dedi.

Kayıpları olanlar FİB Haber Merkezimize başvurabilirler.