En son Hakkari Dağlıca da kahpe terör örgütü pkk lı hain teröristlerin kurduğu pusuda hayatını kaybederek şehadet şerbeti içen Askerlerimiz'e yapılan  saldırılar sonrası Nevşehir'den de tepkiler çığ gibi büyüyor.

Sivivl Toplum Örgütleri , Siyasiler ve tüm vatandaşlarımız top yekün tek yürek olarak Pkk terörüne lanet yağdırarak büyük tepki gösteriyorlar.

Çoğu vatandaşlarımız evine iş yerine cam ve pencerelerine uğruna herşeyi vereceğimiz ve şehit kanlarıyla yoğrulmuş aziz vatanımızın gölgesinde yaşadığımız Türk Bayrakları asarlarken, bazı vatandaşlarımızda Sosyal paylaşım sitelerinden tepkilerini paylaşıp tek yürek aynı ağızdan duygularını paylaşırıyorlar.

Öte yandan ilimiz Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde "
Ürgüp Elsanatları çarşısı Esnafları da" kahpe terör örgütü için tepkilerini dile getirerek Teröre lanet yağdırıyorlar. Ürgüp El sanatları Çarşı esnafları yaptırdıkları "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,. Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor! yazılı afişi çarşı girişine astılar.

Ürgüp'te El Sanatları çarşısı içerisinde faaliyet gösteren esnaflar terör olaylarına karşı tepkilerini pankart açarak dile getirdi.
 
Çarşı girişine "ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ" yazılı pankart açan esnaflar, Mehmet Akif Ersoy'un Çanakkale Şehitlerine şiirindeki "Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor, bir hilal uğruna ya rab, ne güneşler batıyor" dizelerine de yer verdi.
 
Öte yandan Ürgüp'te tüm siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, kaymakamlık ve vatandaşlar teröre lanet yürüyüşü için hazırlanıyor. Yarın saat 17:00'de cumhuriyet meydanında toplanacak olan vatandaşlar siyasi bir slogan ve propoganda olmadan cumhuriyet meydanından hükümet konağına ellerinde bayrakla yürüyüp, hükümet konağı önünde istiklal marşını okuyacaklar.

Yine Nevşehir de vatandaşlar Teröre lanet için tepkilerini düzenleyecekleri yürüyüşle göstermek için harekete geçtiler.

Konu vatan bayrak ezan olduğunda gerisi teferruat ise, bu Teferruat sözde kalmasın özde kalsın. Ve Partiler üstü topyekün tek yürekle sivil inisiyatif alarak tepkimizi demokratik olarak tüm dünyaya haykırarak dosta düşmana göstermeliyiz.

Hepimiz bu vatan topraklarının evladıyız birbirimizi kırmadan incitmeden ayırmadan bölmeden hesap peşinde koşmadan SAMİMİ
 olarak tepkilerimizi göstermeliyiz. 

Unutulmasın ki hepimiz bu vatan uğruna gözümüzü kırpmadan seve seve can veririz hiçbirimiz hiçbirimizin vatan sevgisini bayrak sevgisini ve İnanci değerlerini test etmesi sınaması haddine değildir.

Bu Vatan evlatlarınında bir sabrı var ve bu sabırda bir yere kadar...


HAİN TERÖRE LANET OLSUN...

Bu ülkenin tüm haklarından eşit yararlanmasına rağmen emperyalistlere köle olan hain terör örgütü

Kahpe tuzaklarla evlatlarımızı şehit etmeye devam ediyor 

YETER ARTIK, SABRIMIZIN SONUNA GELDİK  YÜREĞİMİZ YANIYOR

Hangi kürt kökenli vatandaşımız iş,aş,eş,okul,ikamet,seçme ve seçilme, ana dili konuşma,kültürünü

Yaşatma,seyahat,mal,edinme gibi temel hakları kullanırken ayırıma tabi?

Sorun kalkınma sorunu ise Batı’da doğuyu mumla aratacak yerleşimler var.

SORUN KÜRT SORUNU DEĞİL İHANET SORUNUDUR...


Dünyanın hiçbir ülkesinin meclisinde teröre açık destek veren terör örgütü başı olan bebek katiline, LİDER’imiz diyen milletvekilini özgürlük adı altında bu ihaneti destekleyen basın kuruluşu  yoktur; Bir takım sözde zevatların elinde bulunan basın organları adeta Terörü destekleyen beyantları ve açıklamalalrı ile ülkemizin dirliğine ve birliğine verdikleri zarar kaşısında onları esefle kınıyoruz.

Gün birlik günü beraberlik günü iken Terör olaylarından nemalanmaya çalışan bütün kurum kuruluş ve kişileri kınıyoruz.Ve onları hiçbir zaman unutmayacağız.

Özellikle yaşanan acılarla tüm Milletimiz tek yürekken, Siyasi partilerin bir araya gelebilme tahammülü bile sergileyememesi karşısında üzüntümüzü belirtiyor, bu utanç tablosu karşısında şimdi soruyoruz: Hani Vatan konu olduğunda gerisi teferruattı? Nerde kaldı sözler ve nerde kaldı bu eylemler...


BÖYLE BİR AYMAZLIKLA TERÖRÜ ÖNLEMEK MÜMKÜN MÜ?

Sözde bölge halkını temsil ettiğini belirten HDP  bugüne kadar hiçbir zaman  terörü lanetlemek bir yana

halkı tahrik eden terörün desteklenmesini sağlayan  açıklamalarda bulunmuşlardır.

Tek tesellimiz ülkesine bağlı  sağduyulu kürt kardeşlerimizin bu ihanete katılmamalarıdır.

ABD ve AB ülkelerinin terör kabul ettiği unsurlar için NATO çerçevesinde Türk askeri yurt dışında

Görev alıp terörle mücadele ederken bu ülkelerin PKK terör örgütüne verdiği destek için bu ayıbı, bu ahlaksız çifte standardı açık bir şekilde kınıyoruz.Lanet olsun teröre ve teröre yardım ve yataklık yapanlara...


HALKIMIZIN SABRI SONA ERMİŞTİR, ARTIK YETER

Hepimizin ortak talebi meclisin derhal toplanarak   kahpe tuzaklardan sonra etek giyen ya da etek altına gizlenin

Bu şerefsiz vicdansız  terör örgütü mensubu ve yandaşları ile ciddi sonuç getiren bir mücadele için;

 

-         * Askere kesin sonuç alacağı ülke dışında kara  harekatına  izni verilmeli

-         * İDAM cezası geri getirilmeli,

-          * Kesinlikle demokratik görüntü altında Parti statüsüyle faaliyetlerini sürdüren HDP kapatılmalı,

-         * Elinde evinde işyerinde ruhsatsız silah bulunduranlar terör yandaşı kabul edilmeli,

-          *Şehirde ve kırsalda güvenlik güçlerine ateş açanlara ihtarda bulunmadan düşman kabul edilmeli

-          *Terör yandaşlarının gösteri ve toplantıları yasaklanmalı katılanlara sert tedbirlerin yanısıra ateş açılma yetkisi verilmeli

-          *Terör mensubu ve yandaşları için ceza ve infaz sisteminde kesinlikle indirim almayacak ağırlaştırılmış müeyyidiler içeren maddeler

içeren yasa derhal çıkarılmalıdır.

BU YASAYI ÇIKARMAK İÇİN GEREKLİ GİRİŞİMDE BULUNMAYAN İKTİDAR PARTİSİ İLE BU YASAYA OLUMLU OY VERMEYEN MUHALİF VE TÜM PARTİLERE KESİNLİKLE OY VERMEYECEĞİMİZİ HER PLATFORMDA DEKLARE ETMELİYİZ.


MİLLETİMİZ HERŞEYİ GÖRÜYOR İZLİYOR VE ARTIK BİLİYOR!

Yazıklar olsun Terör olaylarını sinsi planlarıyla siyasi emellerine ulaşmak için kullananlara ve içimiz kan ağlarken bu olaylardan gizli siyasi emeller peşinde koşanlara...

Bu acı hepimizin acısı...

Halkımızı sağduyuya davet eder aziz şehitlerimize rahmet ailelerine milletimize sabırlar ,Vatanın birliği ve beraberliği ile huzurunun temini için kahpe Terör örgütleriyle Mücadelesindeki kahraman Mehmetçiklerimize gayret ve başarılar dileriz.

Bir kez daha söylüyoruz,Allah Ülkemize Milletimize zeval vermesin... Bela müsibet terör tehlikesi ve tehditi kişiler için değil ülkemizizn genel sorunu iken bunu başka noktalara taşıyanlara yazıklar olsun.

Yoksa Vatan hainlerini bir kaşık suda ümüğünü sıkacak o kadar çok vatan evladı var ki...