Nevşehir Karoserciler ve Marangozlar Ağaç İşleri Odası, üyelerini İstanbul'daki 29. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri "Fuarına götürecek.

Nevşehir Karoserciler ve Marangozlar Odası başkanı Ramazan Vedat Korkmaz, “Odamız yaptığımız etkinlikler çerçevesinde; Üyelerimizin mesleki bilgi ve becerilerinin artırılması ve yeni teknolojileri yerinde görmeleri alıcı ve satıcının birbirlerini yakından tanıyarak mesleklerine uygun El aletleri, kesici takımlar ve takım tezgâhlarının ve de bir çok etkinliğin yapıldığı Uluslararası Fuar alanı olan TUYAP İstanbul Beylikdüzü’ nde 22-26 Ekim 2016 tarihlerinde Tuyap fuarcılık tarafından İstanbul da düzenlenecek olan, Ülkemizin en kapsamlı; Ağaç İşleme Makinesi 2016 29. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici takımlar ve Tüyap İstanbul Mobilya fuarı olan Tuyap İntermob 2016 19. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları fuarını ziyaret edecektir. Her yıl olduğu gibi meslektaşlarımız yeniliklerden ve Mesleki açıdan yeni bilgiler edinmeleri için; bu ziyaretleri her yıl tertip etmekteyiz. Ayrıca üyelerimiz ülkemizin tarihi mekânlarını gezecekler Ülkemizin coğrafyası hakkında ufukları genişleyecektir. Odamız dan 22 Ekim tarihinde hareketle Çanakkale şehitliği gezilerek 24 Ekim tarihinde fuar alanında olacaklar. Sektörle buluşmanın gerçekleştiği, ülkemizin en büyük Fuar alanını gezecekler ve görüş alışverişinde bulunacaklar” dedi.

İstanbul'daki 29. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri "Fuarına gitmek üzere hareket eden Nevşehir Karoserciler ve Marangozlar Ağaç İşleri Odasının Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Korkmaz, "İlk olarak Çok değerli oda üyelerimizle Çanakkale şehitlik ziyareti yolculuğumuz başlamıştır. Allahım yolumuzu açık etsin kazasız belasız varmayı nasip etsin inşallah.şehitlik ziyareti sonrası.İSTANBUL TÜYAP ağaç işleri makina fuarımız. Başlayacak tır şimdiden bütün esnaf kardeşlerime hayırlı işler diliyorum dedi.