Ziyarette Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, basın adına büyük bir boşluğu dolduran ve insanlarımıza ilimizde olup biteni haberleştirerek duyulmasını sağlayan FİB Haber Gazetesi ailesine teşekkür ettiğini ifade etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce,yaklaşan yerel seçimler içinde memleketimiz için hayırlısı olmasını diliyorum.Bizler bu şehrin en büyük sivil tolum kuruluşunun seçimle gelmiş bir başı olarak 30 Mart Yerel seçimlerinin Demokratik bir şekilde şehrimize yakışır kırmadan kırılmadan bir olgunlukta geçmesini ve memleketimiz içinde hayırlısı olmasını diliyoruz.Odamız olarak Tüm adaylara eşit mesafedeyiz hepsine başarılar diliyorum dedi.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette ilçe ekonomisi hakkında değerlendirmeler yapıldı. Başkan İNCE'nin bu nazik ziyaretinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Genel Yayın Yönetmenimiz Fikret Çapacı ve Genel koordünatörümüz İbrahim Uysal, sivil toplum kuruluşları içerisinde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasının kentimizin en önemli lokomotiflerinden biri olduğunu söyledi. Çapacı, bu kentin birlik beraberliğinin kurulması daim olması adına büyük çaba gösterdiğini büyük bir takdirle izlediğimiz NTSO Meclis Başkanımız Sayın Seyit İnce Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.İnşallah özlenen Nevşehirimiz sizlerin gayretleri ile ve tüm sizler gibi bu memleket sevdalılarıyla birlikte en güzel şekilde sağlanacaktır. Kendilerine çalışmalarında kolaylıklar ve başarı diliyoruz dedi.