NTSO ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI’NDA KONUŞAN BAŞKAN PARMAKSIZ:

“SEÇİMLERDE VATAN MİLLET VE BİRLİK UNSURLARI GÖZETİLMELİ”
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı Meclis toplantısı yapıldı.
NTSO Yönetim ve Meclis Üyeleri’nin yanı sıra, Meslek Komitesi Başkanları ve Disiplin Kurulu Üyeleri’nin katıldığı Meclis Toplantısı’nın açış konuşmasını yapan NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, önceki gün meydana gelen uçak kazasında ve Afganistan’ın Başkenti Kabil’de bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden şehitlerimiz için başsağlığı dilerken, “Şehitlerimize Allah’tan Rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.” Dedi.
Meclis Başkanı İnce önümüzdeki genel seçimlerde çeşitli partilerden milletvekilli aday adaylığı için başvuranlara da aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.
Daha sonra söz alan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız da yaptığı konuşmada Türkiye’nin seçim atmosferine girdiğini belirterek, “Bu süreçte ekonomik anlamda bir durağan dönemin yaşanacağını geçtiğimiz aylarda dile getirmiştim, tahminlerimizde yanılmadığımızı görüyoruz. Bu süreç seçimlerden bir süre sonra normale dönecektir.” Dedi.
Genel seçimlerin ülkemiz için çok önemli olduğunu kaydeden NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, “Seçimlerde önemli olan vatan, millet ve birlik unsurlarıdır. Bulunduğu şehir için en çok hizmet edecek, birliği beraberliği sağlayacak kişiler seçilmeli. Siyasetçisi de seçmeni de, seçimlerde vatan,millet ,birlik ve beraberlik unsurlarını gözetmeli.” Şeklinde konuştu.
Şubat Ayı gelir gider raporları ve bütçesinin onaylandığı Meclis Toplantısı’nda daha sonra dilek ve temenniler kısmında Nevşehir ve iş adamlarının sorunları gündeme alındı.