Özkonak Belediye Başkanı İlker YÜREKLİ, Atatürk’ün Tüm Dünya Çocuklarına Armağan Ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kapsamında Özkonak Maraşal Fevzi Çakmak İlk Öğretim Okulu Öğrencilerini Kabul Etti. Başkan YÜREKLİ’yi Makamında Ziyaret Eden Minikler, Başkan YÜREKLİ’den Koltuğunu Devraldı.

Başkanlık Koltuğuna Oturan Minikler,Başkan YÜREKLİ’den Belediyenin Çalışmaları Hakkında Bilgi Aldı ve Ellerinle Bayraklarla 23 Nisan Şiirleri Söyledi. Yürekli’nin Makamına da Oturan Çocuklar, Arkadaşlarının İstek ve Önerilerine Cevap Verdi. Birbirinden İlginç Soru ve Cevapların Yer Aldığı Ziyarette Çocuklar Engelliler İçin Park ve Yeşil Alan İstediler.

Başkan Yürekli İse;

-Gelecek Nesillerin Çağdaş Bir Toplumda Yaşamaları İçin Özkonak Belediyesi Olarak Eğitime, Bilime, Spora, Kültür ve Sanata Yönelik Projeleri Hayata Geçirdiklerini Kaydeden Yürekli,

‘’Ulusal Egemenlik , Ulusun Namusudur, Onurudur, Şerefidir. Türk Milletinin Geleceği, Bugünün Çocuklarının Doğru Görüşü ve Yorulmak Bilmeyen Çalışma Azmi ile Büyük ve Parlak Olacaktır. Bize Düşen Vazife Çocuklarımızı Uygun Çalışma Ortamları ile Desteklemek , Ülkemizin Gelişimine Katkı Sağlayacak Bireyler Olarak Yetiştirmektir. Bu Vesile ile Bu Bayramı Bize Hediye Eden Büyük Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’e Teşekkür Ediyor, Ulusumuzun ve Tüm Dünya Çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyorum’’ dedi.