NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız ayrıca , TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TESK Başkanı Bendevi Palandöken ve beraberlerindeki oda ve borsa başkanları ile birlikte Gaziantep Şahinbey TOBB Fen Lisesi’ni ziyaretlerine de eşlik etti.

Ziyaretin ardında Gaziantep Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen Gaziantep İş Dünyası İstişare Toplantısına katılan PARMAKSIZ , Gaziantep’te katıldığı ziyaret ve toplantılar için yaptığı değerlendirme de ; “Gaziantep sanayileşme konusunda kendini ispat etmiş, ülkemiz ihracatına katkısı çok fazla olan illerimiz arasında , 2019 yılında onları örnek alarak yapacağımız çok iş var, sanayicimizin en büyük eksikliği olduğunu bildiğimiz nitelikli eleman ihtiyacını gidererek başlayacağız işe , küçük imalatçılarımıza örnek göstereceğimiz dünyada kendini kanıtlamış fabrikaları barındıran bir organize sanayine sahip olan Gaziantep’i il olarak onları örnek alıp şehrimiz sanayisini arzu ettiğimiz , hedeflediğimiz noktaya getirmek için aynı yolları izleyeceğiz.

Bunun için Odamız Meslek Komiteleri ,Meclisimiz, Yönetim Kurulumuz olarak yol haritamız belirli, sadece dert dinleyen değil icraat yapan , üyesinin önünü açıp ona yol gösteren bir oda olmak istiyoruz. Bütün gayretimiz çalışmalarımız bu doğrultuda olacak.” Diyerek sözlerine devam eden PARMAKSIZ , “ 2019 yılında bütün üyelerime, ülkemize bol kazançlı hayırlı işler getirmesini diliyorum.” diyerek üyelerinin yeni yılını kutladı.