Açık ve Başaran Ailelerinin bu en mutlu günlerinde düğün merasimlerine davetliler çok büyük ilgi gösterdi.

Rabia & Hilmican Başaran çiftinin Düğün Merasimlerine Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaslan,Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Mustafa Alevli ile yaklaşık 500 kişilik davetli ve çok sayıda iş adamı katıldı.


Nevşehir de Düğün Organizasyonlarının bir numaralı firması FİB Ajans Organizasyon tarafından gerçekleştirilen ve Fikret Çapacı'nn başarılı sunumlarında tüm davetlilerden takdir toplayan düğün merasimiyle Nevşehir'in Düğün ve Sünnet için önemli mekanlarından Göreme Turist Otelde şimdiye kadar görülmemiş bir konsepte süslenen Gelin Yolu Gelin masası ve rengarenk ışıklarıyla Sahnesi ve Fikret Çapacı nını başarılı sunumlarıyla bütün davetlilerden tam not aldı.

Peribacaları arasındaki muhteşem konseptte Çiftlerin Düğün merasiminde FİB Ajans Organizasyon Müzisyen ekibi Kapadokya Ekspres Müzik grubu ile sanatçı Ayşegül seslendirdiği birbirinden güzel parçalarıyla davetlilere hiç unutamayacakları gönüllerince bir düğün eğlencesi yaşattılar.


Nikah sonrası Davullu zurnalı halayı davetlilerden büyük beğeni topladı.


FİB Ajans organizasyon tarafından gerçekleştirilen Düğünde, vur patlasın çal oynasın gönüllerince eğlenen davetliler sahneyi hiç boş bırakmadılar.


FİB ajans Organizasyon olarak Genç çiftlerimiz Rabia Ve Hilmican BAŞARAN Çiftlerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.



Nevşehir de Düğün,Nişan,Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444

nevsehirorganizayon.com



0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı